Објава по Јавен оглас бр.3/23 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Објава по Јавен оглас бр.3/23

Известувања, Новости  |  05.1.2024
 
    По објавениот Јавен оглас бр.3/23, за вработување на неопределено работно време на Судски референт -дактилограф, категорија Г, ниво Г3, шифра на работно место СУД0101Г03001 -1 (еден) извршител, Комисијата за селекција за вработување на ден 05.01.2024 година на веб-страната на Основен суд Велес објавува:
 
 
РАНГ ЛИСТА
на кандидати кои ја поминале административната селекција
со шифра и освоени бодови
 
 
 
 
 
шифра
Освоени бодови од административна селекција
ОСВ01
23,76
 
 
 
ЛИСТА НА КАНДИДАТИ ЗА КОИ ПОСТАПКАТА ЗА СЕЛЕКЦИЈА ЗАВРШИЛА
 
 
    Комисијата констатира дека нема кандидати за кои постапката за селекција завршила, односно поднесената 1 (една) пријава е уредна и кандидатот ја помина административната селекција.
 
 
И Н Ф О Р М А Ц И Ј А
за денот и часот на одржување
на втората фаза на административна селекција
 
 
    Испитот по објавениот јавен оглас бр.3/23, за вработување на неопределено работно време на Судски референт -дактилограф, категорија Г, ниво Г3, шифра на работно место СУД0101Г03001 -1 (еден) извршител, ќе се одржи на ден 17.01.2024 година во 11,00 часот во просториите на Основниот суд Велес.
 
    Испитот ќе се состои од два дела и тоа стручен дел и испит за проверка на знаење на англиски јазик - ниско ниво.
 
   Прашањата за полагање на стручниот дел од испитот ќе бидат составени од: Закон за судска служба, Закон за управување со движењето на предметите, Закон за судовите и Судскиот деловник.
 
    Базата на прашања за стручниот испит и за проверка на знаење на англиски јазик-ниско ниво, се објавени на веб-страната на Основен суд Велес.
 
 
                                                                                                              Комисија за селекција за вработување
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_