Листа со шифри на кандидати по административна селекција за Јавен оглас бр.2/19 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Листа со шифри на кандидати по административна селекција за Јавен оглас бр.2/19

Новости  |  26.9.2019
Листа
со шифри на кандидати по административна селекција за Јавен оглас бр.2/19
 
 
Ранг - листа на кандидати кои ја поминале административната селекција
 
шифра
 Освоени бодови од административна селекција
ОСВ03
27,8
 
 Листа на кандидати за кои постапката за селекција завршила
 
шифра
ОСВ01
ОСВ02
ОСВ04
 
Информација
 
            Испитот за судски службеник ќе се одржи на ден 15.10.2019 година во 10:30 часот во просториите на Основниот суд Велес. Испитот се состои од два дела и тоа стручен дел и испит за проверка на знаење на англиски јазик-ниско ниво.
 
            Прашањата за полагање на стручниот испит ќе бидат од Законот за судска служба, Законот за управување со движењето на предметите, Закон за судовите и од Судскиот деловник. Базата на прашања за стручниот испит и за проверка на знаење на англиски јазик-ниско ниво се објавувени на web страната на судот.
           
 
           
           
           
 
 
 
 
 
 
 
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_