СООПШТЕНИЕ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ

Новости  |  21.6.2018
          Имајќи го во предвид интересот на јавноста и медиумите во врска со стечајната постапка над должникот Друштво за ископ на руди, производство на метали, трговија и услоги ФЕНИ ИНДУСТРИ АД Кавадарци -во стечај, Основен суд Велес го издава следното:
 
 
С О О П Ш Т Е Н И Е
 
            Врз основа на произнесувањето на стечајните доверители со мнозинство од 97,6 % од присутните доверители со право на глас, седницата на Собранието на доверители од 20.06.2018 година за расправа и гласање по план за реорганизација на стечајниот должник Друштво за ископ на руди, производство на метали, трговија и услоги ФЕНИ ИНДУСТРИ АД Кавадарци -во стечај е одложена за ден 04.07.2018 година во 12 ч.
 
 
            Со почит,
            Основен суд Велес
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_