Известување за одлагање на рочишта од судија Валентина Петровска [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Известување за одлагање на рочишта од судија Валентина Петровска

Новости  |  19.5.2020
ОСНОВЕН СУД ВЕЛЕС
18.05.2020 година
В Е Л Е С
 
 
 
СООПШТЕНИЕ за одложени предмети од Судија Валентина Петровска, Согласно Одлуката на Судскиот совет на РСМ бр.02-606/1 од 17.03.2020 година за постапување на судовите во услови на зголемена опасност од вирусот КОВИД-19, и Одлуката за утврдување на постоење на вонредена состојба на Претседателот на РСМ објавена во Службен весник бр.127 од 17.05.2020 година и прогласувањето на Вонредната состојба како и Мислењето од Седница на судии на Основен суд Велес од 17.03.2020 година и тоа :
 
ТС бр.17/19 закажан за 20.05.2020 година се презакажува за ден 15.06.2020 година во 10,30 часот судница бр.3
ТС1 бр.21/19 закажан за 20.05.2020 година се презакажува за ден 15.06.2020 година во 10,00 часот судница бр.3
МАЛВПЛ1-ТС бр.39/20 закажан за 20.05.2020 година се презакажува за ден 12.06.2020 година во 10,00 часот судница бр.1
МАЛВТС бр.92/19 закажан за 20.05.2020 година се презакажува за ден 17.06.2020 година во 10,00 часот судница бр.3
МАЛВТС бр.1/20 закажан за 20.05.2020 година се презакажува за ден 17.06.2020 година во 09,30 часот судница бр.3
 
ПЛ1-ТС бр.76/19 закажан за 22.05.2020 година се презакажува за ден 26.06.2020 година во 10,00 часот судница бр.1
МАЛВПЛ1-ТС бр.30/20 закажан за 22.05.2020 година се презакажува за ден 15.06.2020 година во 12,00 часот судница бр.3
ПЛ1-ТС бр.6/20 закажан за 22.05.2020 година се презакажува за ден 15.06.2020 година во 09,30 часот судница бр.3
 
ПЛ1-ТС бр.39/19 закажан за 27.05.2020 година се презакажува за ден 17.06.2020 година во 12,00 часот судница бр.3
МАЛВПЛ1-ТС бр.12/20 закажан за 27.05.2020 година се презакажува за ден 19.06.2020 година во 10,00 часот судница бр.1
МАЛВПЛ1-ТС бр.272/19 закажан за 27.05.2020 година се презакажува за ден 19.06.2020 година во 10,30 часот судница бр.1
ПЛ1-ТС бр.11/20 закажан за 27.05.2020 година се презакажува за ден 19.06.2020 година во 11,400 часот судница бр.1
ПЛ1-ТС бр.110/19 закажан за 27.05.2020 година се презакажува за ден 19.06.2020 година во 12,00 часот судница бр.1
 
МАЛВПЛ1-ТС бр.31/20 закажан за 29.05.2020 година се презакажува за ден 19.06.2020 година во 09,30 часот судница бр.1
 
 
 
С у д и ја
Валентина Петровска
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_