Известување за одлагање на рочишта од судија Александар Шопов [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Известување за одлагање на рочишта од судија Александар Шопов

Новости  |  24.3.2020

Список на предмети на судија Александар Шопов

кои се одложени со писмено известување до странките

 

 

Предметите од 23.03.2020 година:

Малв.П.бр.14/20 е одложен за 04.05.2020 година во 9,00 ч.

Малв.Пл1-П.бр.4/20 е одложен за 04.05.2020 година во 9,30 ч.

Малв.П.бр.26/20 е одложен за 04.05.2020 година во 10,00 ч.

 

Предметот од 24.03.2020 година:

П1.бр.48/19 е одложен за 04.05.2020 година во 11,00 ч.

 

Предметот од 25.03.2020 година:

П4.бр.3/20 е одложен за 06.05.2020 година во 9,00 ч.

 

Предметот од 30.03.2020 година:

Малв.П.бр.7/20 е одложен за 11.05.2020 година во 10,30 ч.

 

Предметите од 06.04.2020 година:

РО.бр.131/19 е одложен за 11.05.2020 година во 9,00 ч.

П4.бр.12/20 е одложен за 11.05.2020 година во 9,30 ч.

 

Предметот од 08.04.2020 година:

П4.бр.27/19 е одложен за 11.05.2020 година во 10,00 ч.

 

Предметот од 13.04.2020 година:

П4.бр.52/19 е одложен за 18.05.2020 година во 10,30 ч.

 

         Судија,

Александар Шопов

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_