Известување за одлагање на рочишта од судија Валентина Ѓорѓиевска [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Известување за одлагање на рочишта од судија Валентина Ѓорѓиевска

Новости  |  19.5.2020

 

ПРЕДМЕТИ ЗА ОДЛАГАЊЕ СО ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

1. Од 19.05.2020 год. К.бр.191/18 се одлага за 24.06.2020 година во 12,00 часот

2. Од 19.05.2020 год. К.бр.387/19 се одлага за 24.06.2020 година во 11,00 часот

3. Од 20.05.2020 год. К.бр.234/19 се одлага за 30.06.2020 година во 11,30 часот

4. Од 21.05.2020 год. К.бр.146/19 се одлага за 17.09.2020 година во 11,00 часот

5. Од 22.05.2020 год. К.бр.293/19 се одлага за 26.08.2020 година во 10,00 часот

6. Од 22.05.2020 год. К.бр.217/19 се одлага за 26.08.2020 година во 11,00 часот

7. Од 22.05.2020 год. К.бр.308/19 се одлага за 26.08.2020 година во 12,00 часот

8. Од 26.05.2020 год. К.бр.74/20 се одлага за 16.09.2020 година во 10,00 часот

9. Од 26.05.2020 год. К.бр.20/20 се одлага за 16.09.2020 година во 11,00 часот

10. Од 26.05.2020 год. К.бр.240/19 се одлага за 09.06.2020 година во 12,00 часот

11. Од 27.05.2020 год. К.бр.29/20 се одлага за 25.08.2020 година во 10,00 часот

12. Од 27.05.2020 год. К.бр.117/18 се одлага за 25.08.2020 година во 10,30 часот

13. Од 27.05.2020 год. К.бр.373/19 се одлага за 25.08.2020 година во 11,30 часот

14. Од 27.05.2020 год. К.бр.58/19 се одлага за 25.08.2020 година во 12,30 часо

 

Судија

Валентина Ѓорѓиевска

 

 

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_