Листа на лиценцирани медијатори [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Листа на лиценцирани медијатори

Новости  |  22.6.2017
ЛИСТА НА ЛИЦЕНЦИРАНИ МЕДИЈАТОРИ          
             Листа на лица кои согласно членот 46 ставови 1 и 2 од Законот за медијација (Службен весник на РМ број 188/13, 148/15, 192/15, 55/16) го положиле испитот за медијатори и на кои им е издадена Лиценца за вршење на медијаторски работи и кои можат да вршат медијаторски работи согласно член 68-а, став 1 од Законот за медијација (Службен весник на РМ број 188/13, 148/15, 192/15, 55/16):
 
1.Валентина Арсова
Телефон за контакт:078/241-810 и 071/811-410
E-mail: arsova_valentina@live.com
 
2.Зоран Вучев
Телефон за контакт:078/447-279
E-mail: zoran.vucev@gmail.com , zoranvucev@t.mk
 
3.Роза Алексова
Телефон за контакт:071/390-960
E-mail: rozaaleksova@yahoo.com
 
4.Илија Манасиев
Телефон за контакт:070/219-977
E-mail: ilijamanasiev@gmail.com
 
5.Јелисавета Георгиева
Телефон за контакт:070/234-273
E-mail: jelisaveta.georgieva@hotmail.com
 
6.Дејан Белевски
Телефон за контакт:070/232-339
E-mail: dejan.belevski@gmail.com
 
7.Бранко Ушковски
Телефон за контакт: 075/203-188
E-mail: uskovski@t.mk
 
8. Славе Младеновски
Телефон за контакт: 071/314-141
E – mail: slavesociolog@yahoo.com
 
9. Теута Бериша
Телефон за контакт: 071/380-324 и 071/224-452
E – mail: teutaberisha_mk@yahoo.com
 
10. Миљазим Мустафа
Телефон за контакт: 070/384-017
E – mail: milazim.alb@gmail.com
 
11. Маја Бурник
Телефон за контакт: 070/200-030
E – mail: maja.burnik2@gmail.com
 
12. Гордана Атанасова
Телефон за контакт: 078/352-213
E – mail: gordana.atanasova@t.mk
 
13. Роска Јованова
Телефон за контакт: 078/895-595
E – mail: jovanovaroska@yahoo.com 
 
14. Александар Крстев
Телефон за контакт: 070/749-262
E – mail: advokatkrstev@gmail.com
 
15. Ивана Талевска Трендафилова
Телефон за контакт: 071/627-962
E – mail: talevska@hotmail.com
 
16. Јасна Ушковска
Телефон за контакт: 070/225-537
E – mail: uskovska@yahoo.com
 
17. Надежда Неделковска
Телефон за контакт: 076/205-354
E - mail: nadica.nedelkovska@gmail.com
 
18. Атанас Ефтимов
Телефон за контакт: 070/535-444
E – mail: atanas.eftimov@yahoo.com
 
19. Дарко Ѓорѓиевски
Телефон за контакт: 078/274-703
E – mail: advokatdg@yahoo.com
 
20. Доне Лазаревски
Телефон за контакт: 070/228-758
E – mail: advokatdonem.lazarevski@yahoo.com 
 
21. Атанас Атанасов
Телефон за контакт: 071/309-920
E – mail: advokatatanasatanasov@gmail.com
 
22. Весна Јовановска
Телефон за контакт: 078/219-176 и 02/3145-159
E – mail: vesna_982@yahoo.com
 
23. Маја Ристовска Стојановска
Телефон за контакт: 070/303-046
E – mail: majasr@yahoo.com
 
24. Сања Јорданова
Телефон за контакт: 076/288-244
E – mail: sanja_jordanova@live.com
 
25. Проф. Др. Љупчо Сотироски
Телефон за контакт: 070/363-006
E – mail: ljupco.sotiroski@gmail.com
 
26. Прoф. Др. Ќебир Авзиу
Телефoн за кoнтакт: 071/209-723
E – mail: qebiravziu@gmail.com
 
 
                      Одговорно лице за давање на информации за медијација во Основен суд Велес е судски соработник Лидија Глигоровска, тел.076 467 773, е-mail: contact@osveles.mk
                                                                                                                      Основен суд Велес
 
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_