Конечна ранг листа по јавен оглас 2/22 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Конечна ранг листа по јавен оглас 2/22

Новости  |  08.3.2023
И З В Е С Т У В А Њ Е
 
    Во врска со објавениот Јавен оглас бр.2/22, за вработување на неопределено работно време на Судски референт -дактилограф, категорија Г, ниво Г3, шифра на работно место СУД0101Г03001 -2 (два) извршители, Комисијата за селекција за вработување при Основен суд Велес, по спроведениот испит и интервју со кандидатите, ја објавува следната:
 
 
 
 
КОНЕЧНА РАНГ - ЛИСТА
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Шифра
Бодови од административна селекција
Бодови од испит
Бодови од интервју
Вкупно
ОСВ 02
Ивана Игнатовска
 
32,5
 
39,5
 
20
 
92
ОСВ 01
Верица Мирчев
 
26,29
 
38,25
 
20
 
84,54
 
 
 
 
 
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_