Other forms [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Other

Други формулари и обрасци во употреба во Основен суд Виница

- Барање за заверување на документ со печат АПОСТИЛЕ (obrazec_0200.pdf);

- Барање за пристап до информации од јавен карактер (obrazec_0210.pdf);

- Жалба за пристап до информации од јавен карактер (obrazec_0220.pdf);

Summary Download
Барање за заверување на документ со печат АПОСТИЛЕ
Барање за пристап до информации од јавен карактер
Жалба за пристап до информации од јавен карактер
Барање за промена на име / презиме за користење на системот за електронска достава на судски документи од физичко лице
Барање за промена на име/презиме - име на правен субјект за користење на регистрирано електронско сандаче во системот за е-достава
First<12>Last

Decision search

Court
Case number
Date
_

The latest news


All news