Други формулари [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Други

Други формулари и обрасци во употреба во Основен суд Виница

- Барање за заверување на документ со печат АПОСТИЛЕ (obrazec_0200.pdf);

- Барање за пристап до информации од јавен карактер (obrazec_0210.pdf);

- Жалба за пристап до информации од јавен карактер (obrazec_0220.pdf);

- Барање за регистрација – затварање на електронско сандаче за користење на системот за е-достава на судски документи од физичко лице (obrazec_0240.pdf);

- Барање за регистрација – затварање на електронско сандаче за користење на системот за е-достава на судски документи од правно лице (obrazec_0230.pdf);

- Барање за промена на овластено лице за користење на регистрирано електронско сандаче во системот за е-достава на судски документи (obrazec_0250.pdf);

- Барање за промена на име/презиме - име на правен субјект за користење на регистрирано електронско сандаче во системот за е-достава (obrazec_0270.pdf);

- Барање за промена на име / презиме за користење на системот за електронска достава на судски документи - од физичко лице (obrazec_0260.pdf);

Опис Преземање
Барање за заверување на документ со печат АПОСТИЛЕ
Барање за пристап до информации од јавен карактер
Жалба за пристап до информации од јавен карактер
Барање за промена на име / презиме за користење на системот за електронска достава на судски документи од физичко лице
Барање за промена на име/презиме - име на правен субјект за користење на регистрирано електронско сандаче во системот за е-достава

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести