Criminal proceedings [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Criminal proceedings

Формулари и Обрасци од кривична област во употреба во Основен суд Виница

- Молба за издавање уверение дека против лицето нема покренато обвинителен акт кој влегол во правна сила , ниту е донесена не правосилна осудителна пресуда (obrazec_0010.pdf);

- Барање за издавање податоци од кривичната евиденција (obrazec_0020.pdf);

- Барање за уверение дека не се води кривична постапка за ПРАВНО ЛИЦЕ (obrazec_0030.pdf);

Summary Download
Барање за издавање податоци од кривичната евиденција
Барање за уверение дека не се води кривична постапка за ПРАВНО ЛИЦЕ
Молба за издавање уверение дека против лицето нема покренато обвинителен акт кој влегол во правна сила
First<1>Last

Decision search

Court
Case number
Date
_

The latest news


All news