Статистика [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Статистика

Статистичките податоци објавени на оваа страница се од понова дата, почнувајќи од месец јануари 2016 година.

Година
Опис Година Преземање
Статистика за месец јануари 2020 година
2020
Статистика за 2019 година (Акмис)
2019
Статистика за 2019 година
2019
Статистика за четвртто тромесечје, 2019 година
2019
Статистика за месец декември 2019 година
2019
Статистика за второ полугодие, 2019 година
2019
Статистика за месец ноември 2019 година
2019
Статистика за месец октомври 2019 година
2019
Статистика за третто тромесечје, 2019 година
2019
Статистика за месец септември 2019 година
2019

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести