Statistics [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Statistics

Статистичките податоци објавени на оваа страница се од понова дата, почнувајќи од месец јануари 2016 година.

Year
Summary Year Download
Статистика за месец октомври 2019 година
2019
Статистика за третто тромесечје, 2019 година
2019
Статистика за месец септември 2019 година
2019
Статистика за месец август 2019 година
2019
Статистика за месец јули 2019 година
2019
Статистика за второ тромесечје, 2019 година
2019
Статистика за месец јуни 2019 година
2019
Статистика за прво полугодие, 2019 година
2019
Статистика за месец мај 2019 година
2019
Статистика за месец април 2019 година
2019
First<12345>Last

Decision search

Court
Case number
Date
_

The latest news


All news