Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Општо

Извештаите за работење на судиите во Основен суд Виница се содржани во *.PDF документ. Истите можете да ги преземете од понудените линкови подолу.

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Месечен извештај за јануари 2020 година
Месечен
2020
Годишен извештај за работа на судот за 2019 година (Акмис)
Годишен
2019
Годишен извештај за работа на судот за 2019 година
Годишен
2019
Годишен извештај за информации од јавен карактер - 2019 година
Годишен
2019
Полугодишен извештај - втора половина, 2019 година
Полугодишен
2019
Квартален извештај - четвртто тромесечје, 2019 година
Квартален
2019
Месечен извештај за декември 2019 година
Месечен
2019
Месечен извештај за ноември 2019 година
Месечен
2019
Месечен извештај за октомври 2019 година
Месечен
2019
Квартален извештај - третто тромесечје, 2019 година
Квартален
2019

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести