Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Општо

Извештаите за работење на судиите во Основен суд Виница се содржани во *.PDF документ. Истите можете да ги преземете од понудените линкови подолу.

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Годишен план за управување со движење на предметите за 2019 година
Годишен
2019
Завршна сметка за 2018 година за буџетски корисник, сметка 290101160669616
Годишен
2018
Завршна сметка за 2018 година за буџетски корисник, сметка 290101160663119
Годишен
2018
Завршна сметка за 2018 година за буџетски корисник, сметка 290101160660311
Годишен
2018
Годишен извештај за работа на судот за 2018 година
Годишен
2018
Годишен извештај за реализација на програмата за работа на Претседателот на судот за 2018 година
Годишен
2018
Месечен извештај за јануари 2019 година
Месечен
2019
Полугодишен извештај - втора половина, 2018 година
Полугодишен
2018
Месечен извештај за декември 2018 година
Месечен
2018
Квартален извештај - четвртто тромесечје, 2018 година
Квартален
2018

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести