Reports (monthly, quarterly, half annual, annual) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Reports (monthly, quarterly, half annual, annual)

Општо

Извештаите за работењето на судиите во Основен суд Виница се содржани во *.PDF документ. Истите можете да ги преземете од понудените линкови подолу.

Year
Report type
Summary Year Download
Полугодишен извештај - прва половина, 2020 година
Half annual
2020
Квартален извештај - второ тромесечје, 2020 година
Quarter
2020
Месечен извештај за јуни 2020 година
Monthly
2020
Месечен извештај за мај 2020 година
Monthly
2020
Месечен извештај за април 2020 година
Monthly
2020
Квартален извештај - прво тромесечје, 2020 година
Quarter
2020
Месечен извештај за март 2020 година
Monthly
2020
Месечен извештај за фебруари 2020 година
Monthly
2020
Завршна сметка за 2019 година за буџетски корисник, сметка 290101160669616
Annual
2019
Завршна сметка за 2019 година за буџетски корисник, сметка 290101160663119
Annual
2019
First<12345>Last

Decision search

Court
Case number
Date
_

The latest news


All news