Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Општо

Извештаите за работење на судиите во Основен суд Виница се содржани во *.PDF документ. Истите можете да ги преземете од понудените линкови подолу.

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Завршна сметка за 2021 година за буџетски корисник, сметка 290101160660311
Годишен
2021
Месечен извештај за фебруари 2022 година
Месечен
2022
Месечен извештај за јануари 2022 година
Месечен
2022
Програма за работа на Основен суд Виница за 2022 година
Годишен
2022
Годишен план за управување со движење на предметите за 2022 година
Годишен
2022
Годишен извештај за работа на судот за 2021 година (Судски совет)
Годишен
2021
Годишен извештај за работа на судот за 2021 година (Врховен суд)
Годишен
2021
Годишен извештај за реализација на програмата за работа на Претседателот на судот за 2021 година
Годишен
2022
Полугодишен извештај - втора половина, 2021 година
Полугодишен
2021
Квартален извештај - четвртто тромесечје, 2021 година
Квартален
2021

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести