Reports (monthly, quarterly, half annual, annual) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Reports (monthly, quarterly, half annual, annual)

Општо

Извештаите за работењето на судиите во Основен суд Виница се содржани во *.PDF документ. Истите можете да ги преземете од понудените линкови подолу.

Year
Report type
Summary Year Download
Месечен извештај за мај 2022 година
Monthly
2022
Месечен извештај за април 2022 година
Monthly
2022
Квартален извештај - прво тромесечје, 2022 година
Quarter
2022
Месечен извештај за март 2022 година
Monthly
2022
Завршна сметка за 2021 година за буџетски корисник, сметка 290101160669616
Annual
2021
Завршна сметка за 2021 година за буџетски корисник, сметка 290101160660311
Annual
2021
Месечен извештај за фебруари 2022 година
Monthly
2022
Месечен извештај за јануари 2022 година
Monthly
2022
Програма за работа на Основен суд Виница за 2022 година
Annual
2022
Годишен план за управување со движење на предметите за 2022 година
Annual
2022
First<12345>Last

Decision search

Court
Case number
Date
_

The latest news


All news