Работно време [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Работно време

Од 01.09.2017 година, со одлука на Судскиот совет на Република Македонија од 30.08.2017 година, работното време на судовите е променето, од 08:30-16:30 во 07:30-15:30.

Работно време на судот

Секој работен ден

7:30ч - 15:30ч

Прием на документи

7:30ч - 15:30ч

Пауза

11:00ч - 11:30ч

Прием за разгледување на списи

08:00ч - 14:00ч

Прием кај Претседателот на судот (само Среда)

13:00ч - 14:00ч
Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести