Полумесечен календар на судења - декември 2018, i [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Полумесечен календар на судења - декември 2018, i

Новости  |  27.11.2018
Полумесечен календар на судења
Предмет Датум Време Просторија Судија
МАЛВП-23/18 Понеделник, 3.12.2018 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-24/18 Понеделник, 3.12.2018 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П3-3/18 Понеделник, 3.12.2018 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-26/18 Понеделник, 3.12.2018 12:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-7/18 Понеделник, 3.12.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-253/18 Вторник, 4.12.2018 09:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-62/16 Вторник, 4.12.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-34/16 Вторник, 4.12.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-40/18 Вторник, 4.12.2018 11:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-Ј-31/18 Среда, 5.12.2018 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-153/18 Среда, 5.12.2018 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-61/18 Среда, 5.12.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-Ј-32/18 Среда, 5.12.2018 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-234/18 Среда, 5.12.2018 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-33/18 Среда, 5.12.2018 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-25/18 Четврток, 6.12.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-22/18 Четврток, 6.12.2018 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-26/18 Четврток, 6.12.2018 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-110/2013 Петок, 7.12.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-57/18 Петок, 7.12.2018 12:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-51/18 Петок, 7.12.2018 12:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-О-47/18 Понеделник, 10.12.2018 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-48/18 Понеделник, 10.12.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-27/18 Понеделник, 10.12.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-О-50/18 Понеделник, 10.12.2018 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ВПП1-2/16 Понеделник, 10.12.2018 11:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПЛ1-П-21/18 Понеделник, 10.12.2018 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-19/18 Понеделник, 10.12.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-38/18 Понеделник, 10.12.2018 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-54/18 Вторник, 11.12.2018 08:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-55/18 Вторник, 11.12.2018 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-27/18 Вторник, 11.12.2018 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-221/18 Вторник, 11.12.2018 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-220/18 Вторник, 11.12.2018 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-66/18 Вторник, 11.12.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П4-28/18 Вторник, 11.12.2018 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-22/18 Вторник, 11.12.2018 11:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-29/18 Вторник, 11.12.2018 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-23/18 Вторник, 11.12.2018 12:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-51/18 Среда, 12.12.2018 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-54/18 Среда, 12.12.2018 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-55/18 Среда, 12.12.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-37/18 Среда, 12.12.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-28/18 Среда, 12.12.2018 11:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-235/18 Среда, 12.12.2018 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-18/18 Среда, 12.12.2018 12:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-236/18 Среда, 12.12.2018 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-237/18 Среда, 12.12.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-45/18 Среда, 12.12.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-65/18 Среда, 12.12.2018 13:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-2/16 Среда, 12.12.2018 14:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-30/18 Петок, 14.12.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-61/16 Петок, 14.12.2018 13:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П2-21/18 Понеделник, 17.12.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-62/18 Понеделник, 17.12.2018 10:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-64/18 Понеделник, 17.12.2018 11:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П4-34/18 Понеделник, 17.12.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-254/18 Вторник, 18.12.2018 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-44/18 Вторник, 18.12.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-8/18 Вторник, 18.12.2018 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-13/18 Вторник, 18.12.2018 14:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-55/18 Вторник, 18.12.2018 14:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
РО-56/18 Среда, 19.12.2018 08:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-57/18 Среда, 19.12.2018 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-58/18 Среда, 19.12.2018 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-59/18 Среда, 19.12.2018 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-60/18 Среда, 19.12.2018 09:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-61/18 Среда, 19.12.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-62/18 Среда, 19.12.2018 09:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-63/18 Среда, 19.12.2018 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-64/18 Среда, 19.12.2018 10:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-65/18 Среда, 19.12.2018 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-66/18 Среда, 19.12.2018 10:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-67/18 Среда, 19.12.2018 11:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-70/18 Среда, 19.12.2018 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-68/18 Среда, 19.12.2018 11:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-45/18 Четврток, 20.12.2018 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-238/18 Понеделник, 24.12.2018 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-239/18 Понеделник, 24.12.2018 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-240/18 Понеделник, 24.12.2018 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-241/18 Понеделник, 24.12.2018 09:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-242/18 Понеделник, 24.12.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-243/18 Понеделник, 24.12.2018 09:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-244/18 Понеделник, 24.12.2018 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-245/18 Понеделник, 24.12.2018 10:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-246/18 Понеделник, 24.12.2018 10:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-247/18 Понеделник, 24.12.2018 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-248/18 Понеделник, 24.12.2018 10:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-249/18 Понеделник, 24.12.2018 10:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-250/18 Понеделник, 24.12.2018 11:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-52/18 Понеделник, 24.12.2018 11:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-251/18 Понеделник, 24.12.2018 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-252/18 Понеделник, 24.12.2018 11:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-29/18 Понеделник, 24.12.2018 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-25/18 Петок, 11.1.2019 09:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-29/18 Петок, 11.1.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-28/18 Петок, 11.1.2019 11:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-49/18 Петок, 11.1.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-24/18 Среда, 16.1.2019 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-25/18 Среда, 16.1.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_