Полумесечен календар на судења за март 2018 - втора половина [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Полумесечен календар на судења за март 2018 - втора половина

Известувања, Новости  |  14.3.2018
Табеларен приказ на полумесечен календар на судења за месец Март 2018.
Предмет Датум Време Просторија Судија
ВПП1-8/15 Четврток, 15.3.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-3/18 Четврток, 15.3.2018 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ОДС-5/17 Четврток, 15.3.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П1-7/17 Четврток, 15.3.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-9/18 Петок, 16.3.2018 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-Ј-9/18 Петок, 16.3.2018 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П2-5/18 Петок, 16.3.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-3/18 Петок, 16.3.2018 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ВПП1-2/18 Петок, 16.3.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-35/18 Петок, 16.3.2018 14:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-Ј-7/18 Понеделник, 19.3.2018 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-263/17 Вторник, 20.3.2018 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-2/18 Вторник, 20.3.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-110/2013 Вторник, 20.3.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-110/2013 Вторник, 20.3.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
РО-9/18 Вторник, 20.3.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-10/18 Четврток, 22.3.2018 08:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П2-4/18 Четврток, 22.3.2018 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-41/17 Четврток, 22.3.2018 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-2/18 Петок, 23.3.2018 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-26/17 Петок, 23.3.2018 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ВПП1-1/18 Петок, 23.3.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-1/18 Петок, 23.3.2018 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-3/18 Петок, 23.3.2018 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-117/17 Понеделник, 26.3.2018 08:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-Ј-7/17 Понеделник, 26.3.2018 08:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-103/17 Понеделник, 26.3.2018 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-44/17 Понеделник, 26.3.2018 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-О-42/17 Понеделник, 26.3.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-78/17 Понеделник, 26.3.2018 09:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-18/18 Понеделник, 26.3.2018 09:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П1-1/18 Понеделник, 26.3.2018 09:35 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-4/18 Понеделник, 26.3.2018 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-21/17 Понеделник, 26.3.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П2-34/17 Понеделник, 26.3.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-218/17 Понеделник, 26.3.2018 14:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-Ј-1/18 Вторник, 27.3.2018 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-175/17 Вторник, 27.3.2018 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П2-40/17 Вторник, 27.3.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-2/18 Вторник, 27.3.2018 09:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-29/18 Вторник, 27.3.2018 09:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П1-11/17 Вторник, 27.3.2018 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-3/18 Вторник, 27.3.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-11/18 Вторник, 27.3.2018 13:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
КС-КР-2/18 Вторник, 27.3.2018 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-109/17 Среда, 28.3.2018 08:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-105/17 Среда, 28.3.2018 08:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-6/18 Среда, 28.3.2018 14:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-59/17 Четврток, 29.3.2018 11:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-Ј-6/18 Вторник, 3.4.2018 08:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П4-1/18 Вторник, 3.4.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-240/17 Вторник, 3.4.2018 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-33/15 Вторник, 3.4.2018 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-53/17 Среда, 4.4.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-62/16 Четврток, 5.4.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-34/16 Четврток, 5.4.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-268/17 Вторник, 10.4.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-3/18 Петок, 27.4.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-64/17 Понеделник, 7.5.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_