Полумесечен календар на судења - ноември 2018, i [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Полумесечен календар на судења - ноември 2018, i

Новости  |  31.10.2018
Полумесечен календар на судења
Предмет Датум Време Просторија Судија
МАЛВП-21/18 Петок, 2.11.2018 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-19/18 Петок, 2.11.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-20/18 Петок, 2.11.2018 09:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-21/18 Петок, 2.11.2018 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-22/18 Петок, 2.11.2018 10:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ВПП1-4/18 Петок, 2.11.2018 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-25/18 Понеделник, 5.11.2018 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-19/18 Понеделник, 5.11.2018 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-26/18 Понеделник, 5.11.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-28/18 Среда, 7.11.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-52/18 Среда, 7.11.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П4-13/18 Среда, 7.11.2018 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-20/18 Среда, 7.11.2018 12:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-55/18 Среда, 7.11.2018 13:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П4-18/18 Четврток, 8.11.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-110/2013 Четврток, 8.11.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-27/18 Четврток, 8.11.2018 12:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-37/18 Петок, 9.11.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-28/18 Петок, 9.11.2018 11:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-18/18 Петок, 9.11.2018 12:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П2-21/18 Понеделник, 12.11.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-28/18 Понеделник, 12.11.2018 11:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-102/18 Понеделник, 12.11.2018 11:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П4-29/18 Понеделник, 12.11.2018 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-127/18 Понеделник, 12.11.2018 12:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-103/18 Понеделник, 12.11.2018 13:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-175/17 Понеделник, 12.11.2018 13:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-214/18 Понеделник, 12.11.2018 13:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П4-16/18 Среда, 14.11.2018 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-22/18 Четврток, 15.11.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-44/18 Четврток, 15.11.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-45/18 Четврток, 15.11.2018 13:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-25/18 Петок, 16.11.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-28/18 Петок, 16.11.2018 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-27/18 Понеделник, 19.11.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-29/18 Понеделник, 19.11.2018 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-229/18 Вторник, 20.11.2018 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-38/18 Вторник, 20.11.2018 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-30/18 Вторник, 20.11.2018 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-2/16 Вторник, 20.11.2018 13:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПЛ1-П-20/18 Четврток, 22.11.2018 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-18/18 Четврток, 22.11.2018 09:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-17/18 Четврток, 22.11.2018 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-19/18 Четврток, 22.11.2018 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-25/18 Петок, 23.11.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-233/18 Понеделник, 26.11.2018 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-232/18 Понеделник, 26.11.2018 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-231/18 Понеделник, 26.11.2018 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-63/17 Понеделник, 26.11.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-230/18 Понеделник, 26.11.2018 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-72/16 Понеделник, 26.11.2018 12:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-13/18 Среда, 28.11.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-53/16 Среда, 28.11.2018 12:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-34/16 Вторник, 4.12.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-62/16 Вторник, 4.12.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_