Овластено лице за прием на пријави од укажувачи [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Овластено лице за прием на пријави од укажувачи

Известувања, Изјави, Новости  |  15.8.2019
Овластено лице за прием на пријави од укажувачи

Назначено овластено лице за прием на пријави од укажувачи

Согласно Законот за заштита на укажувачи (Сл.весник на  РМ бр. 196/15), за овластено лице за прием на пријави од укажувачи, издвојување и  обработка на  податоците од  пријавите  и  обезбедување на  заштита на  личните  и  други  податоци на  укажувачите, е назначено лицето Елена  Јованов,  вработена  во  Основен суд  Виница на работно место стручен соработник.
Овластеното  лице  може да  се контактира на  адреса ул. Бел Камен  бр.11, Виница,  телефон  033 361 755, 076 498 737 или на  е-маил  elena.jovanov@osvinica.mk.

Елена  Јованов, стручен соработник
ул. „Бел Камен“  бр.11, Виница,
телефон  033 361 755,
мобилен 076 498 737
е-маил elena.jovanov@osvinica.mk

Со почит.


Повеќе.

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_