Календар на судења - јули 2020, i [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Календар на судења - јули 2020, i

Новости  |  30.6.2020
Календар на судења
Предмет Датум Време Просторија Судија
П5-3/19 Среда, 1.7.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-1/20 Среда, 1.7.2020 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-12/20 Четврток, 2.7.2020 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-16/20 Четврток, 2.7.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-31/20 Четврток, 2.7.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-2/20 Четврток, 2.7.2020 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-1/20 Петок, 3.7.2020 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-3/20 Петок, 3.7.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-3/20 Петок, 3.7.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ВПП2-1/20 Петок, 3.7.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-4/20 Понеделник, 6.7.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-29/20 Понеделник, 6.7.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-30/20 Понеделник, 6.7.2020 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-ПП-5/20 Понеделник, 6.7.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-6/20 Вторник, 7.7.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-7/20 Вторник, 7.7.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-33/20 Вторник, 7.7.2020 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-34/20 Вторник, 7.7.2020 12:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-4/20 Среда, 8.7.2020 08:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-32/19 Среда, 8.7.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-10/20 Среда, 8.7.2020 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-32/20 Среда, 8.7.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-2/20 Понеделник, 13.7.2020 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-57/20 Понеделник, 13.7.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-4/20 Понеделник, 13.7.2020 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ВПП1-1/20 Вторник, 21.7.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-24/19 Четврток, 20.8.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-91/19 Четврток, 20.8.2020 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-25/19 Четврток, 20.8.2020 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-35/20 Петок, 21.8.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-34/19 Петок, 21.8.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-87/19 Вторник, 1.9.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-252/17 Вторник, 1.9.2020 13:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-10/19 Вторник, 1.9.2020 13:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-134/19 Четврток, 17.9.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-135/19 Четврток, 17.9.2020 11:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-3/20 Понеделник, 21.9.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-3/20 Четврток, 24.9.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_