Полумесечен календар на судења - ноември 2018, ii [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Полумесечен календар на судења - ноември 2018, ii

Новости  |  12.11.2018
Полумесечен календар на судења
Предмет Датум Време Просторија Судија
МАЛВП-22/18 Четврток, 15.11.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-44/18 Четврток, 15.11.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-45/18 Четврток, 15.11.2018 13:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-30/18 Петок, 16.11.2018 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П2-25/18 Петок, 16.11.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-162/16 Петок, 16.11.2018 09:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-51/18 Петок, 16.11.2018 09:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-591/15 Петок, 16.11.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-94/16 Петок, 16.11.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-61/17 Петок, 16.11.2018 10:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-Ј-28/18 Петок, 16.11.2018 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-218/17 Петок, 16.11.2018 14:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-Ј-6/18 Понеделник, 19.11.2018 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-Ј-27/18 Понеделник, 19.11.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-75/18 Понеделник, 19.11.2018 09:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-О-40/18 Понеделник, 19.11.2018 09:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-250/16 Понеделник, 19.11.2018 09:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-105/17 Понеделник, 19.11.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-153/18 Понеделник, 19.11.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-169/18 Понеделник, 19.11.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-202/18 Понеделник, 19.11.2018 10:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-125/18 Понеделник, 19.11.2018 11:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-203/18 Понеделник, 19.11.2018 11:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-Ј-14/18 Понеделник, 19.11.2018 13:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-Ј-29/18 Понеделник, 19.11.2018 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-229/18 Вторник, 20.11.2018 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-38/18 Вторник, 20.11.2018 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-17/18 Вторник, 20.11.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-Ј-6/17 Вторник, 20.11.2018 12:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-Ј-30/18 Вторник, 20.11.2018 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-2/16 Вторник, 20.11.2018 13:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-49/18 Среда, 21.11.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-46/18 Среда, 21.11.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-48/18 Среда, 21.11.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-47/18 Среда, 21.11.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПЛ1-П-20/18 Четврток, 22.11.2018 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-253/16 Четврток, 22.11.2018 08:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-205/18 Четврток, 22.11.2018 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПЛ1-П-18/18 Четврток, 22.11.2018 09:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-195/18 Четврток, 22.11.2018 09:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-208/18 Четврток, 22.11.2018 09:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-180/18 Четврток, 22.11.2018 09:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПЛ1-П-17/18 Четврток, 22.11.2018 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-19/18 Четврток, 22.11.2018 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-63/18 Четврток, 22.11.2018 13:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-199/18 Четврток, 22.11.2018 13:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
КС-КР-45/18 Четврток, 22.11.2018 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-59/18 Четврток, 22.11.2018 13:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-Ј-11/18 Четврток, 22.11.2018 14:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ВПП1-2/16 Петок, 23.11.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П2-27/18 Петок, 23.11.2018 11:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П4-25/18 Петок, 23.11.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-233/18 Понеделник, 26.11.2018 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-232/18 Понеделник, 26.11.2018 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-231/18 Понеделник, 26.11.2018 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-63/17 Понеделник, 26.11.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-230/18 Понеделник, 26.11.2018 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-72/16 Понеделник, 26.11.2018 12:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-13/18 Среда, 28.11.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-53/16 Среда, 28.11.2018 12:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-55/18 Среда, 28.11.2018 13:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-30/18 Петок, 30.11.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-54/18 Петок, 30.11.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-61/16 Петок, 30.11.2018 13:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
МАЛВП-23/18 Понеделник, 3.12.2018 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-24/18 Понеделник, 3.12.2018 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П3-3/18 Понеделник, 3.12.2018 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-7/18 Понеделник, 3.12.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-62/16 Вторник, 4.12.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-34/16 Вторник, 4.12.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-Ј-31/18 Среда, 5.12.2018 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-32/18 Среда, 5.12.2018 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-234/18 Среда, 5.12.2018 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-33/18 Среда, 5.12.2018 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-25/18 Четврток, 6.12.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-26/18 Четврток, 6.12.2018 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-110/2013 Петок, 7.12.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-О-47/18 Понеделник, 10.12.2018 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-48/18 Понеделник, 10.12.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-19/18 Понеделник, 10.12.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-28/18 Вторник, 11.12.2018 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-29/18 Вторник, 11.12.2018 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-37/18 Среда, 12.12.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-28/18 Среда, 12.12.2018 11:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-18/18 Среда, 12.12.2018 12:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-30/18 Петок, 14.12.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-61/16 Петок, 14.12.2018 13:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-61/16 Петок, 14.12.2018 13:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П2-21/18 Понеделник, 17.12.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_