Календар на судења - јуни 2020, i [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Календар на судења - јуни 2020, i

Новости  |  27.5.2020
Календар на судења

Почитувани

Судските рочишта наведени во продолжение се „плански“ и се дел од судскиот АКМИС систем.
Со оглед на воспоставената вонредна состојба во земјата, за истите важат правилата воспоставени од Судскиот совет, како што е опишано во оваа објава, а подоцна и следната од претседателот на судот.

Со почит.

Предмет Датум Време Просторија Судија
РО-25/20 Понеделник, 1.6.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-3/20 Понеделник, 1.6.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-33/19 Понеделник, 1.6.2020 11:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-27/19 Понеделник, 1.6.2020 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-6/20 Вторник, 2.6.2020 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-5/20 Вторник, 2.6.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П5-3/19 Вторник, 2.6.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ВПП2-1/20 Вторник, 2.6.2020 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-1/20 Среда, 3.6.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-2/19 Среда, 3.6.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-3/20 Среда, 3.6.2020 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-4/20 Среда, 3.6.2020 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-5/20 Среда, 3.6.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-252/17 Понеделник, 8.6.2020 08:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-87/19 Понеделник, 8.6.2020 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-10/19 Понеделник, 8.6.2020 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-4/20 Понеделник, 8.6.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-1/20 Понеделник, 8.6.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-10/19 Понеделник, 8.6.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-ПП-5/20 Понеделник, 8.6.2020 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-16/20 Вторник, 9.6.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-7/20 Среда, 10.6.2020 09:00 Соба 7 Спиро Борисов
П2-2/20 Среда, 10.6.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-31/20 Среда, 10.6.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-29/20 Среда, 10.6.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-30/20 Среда, 10.6.2020 13:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-18/20 Четврток, 11.6.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-19/20 Четврток, 11.6.2020 09:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-20/20 Четврток, 11.6.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-6/20 Четврток, 11.6.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-7/20 Четврток, 11.6.2020 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ВПП1-1/20 Понеделник, 15.6.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-8/20 Понеделник, 15.6.2020 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-69/19 Среда, 17.6.2020 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-24/19 Среда, 17.6.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-24/20 Среда, 17.6.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-91/19 Среда, 17.6.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-24/19 Среда, 17.6.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-32/20 Четврток, 18.6.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-134/19 Четврток, 18.6.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-135/19 Четврток, 18.6.2020 11:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-25/19 Четврток, 18.6.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-32/19 Понеделник, 22.6.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-4/20 Понеделник, 22.6.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-34/19 Вторник, 23.6.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-11/20 Вторник, 23.6.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-3/20 Петок, 3.7.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_