Полумесечен календар на судења за Септември 2017 - втора половина [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Полумесечен календар на судења за Септември 2017 - втора половина

Известувања, Новости  |  13.9.2017
Табеларен приказ на полумесечен календар на судења за месец Септември 2017.
Предмет Датум Време Просторија Судија
К-40/17 Петок, 15.9.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-41/17 Петок, 15.9.2017 12:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-153/17 Петок, 15.9.2017 13:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-155/17 Петок, 15.9.2017 13:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-156/17 Петок, 15.9.2017 13:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-158/17 Петок, 15.9.2017 14:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-157/17 Петок, 15.9.2017 14:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-159/17 Петок, 15.9.2017 14:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-160/17 Петок, 15.9.2017 14:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-170/17 Петок, 15.9.2017 15:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-161/17 Петок, 15.9.2017 15:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-187/17 Понеделник, 18.9.2017 09:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-182/17 Понеделник, 18.9.2017 09:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-175/17 Понеделник, 18.9.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-174/17 Понеделник, 18.9.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-178/17 Понеделник, 18.9.2017 11:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-186/17 Понеделник, 18.9.2017 12:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-188/17 Понеделник, 18.9.2017 12:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-190/17 Понеделник, 18.9.2017 13:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-189/17 Понеделник, 18.9.2017 13:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-192/17 Понеделник, 18.9.2017 13:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-191/17 Понеделник, 18.9.2017 13:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-29/17 Понеделник, 18.9.2017 14:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ЗАМ-К-1/17 Вторник, 19.9.2017 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
РО-35/17 Вторник, 19.9.2017 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-36/17 Вторник, 19.9.2017 09:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-37/17 Вторник, 19.9.2017 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-62/16 Вторник, 19.9.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-34/16 Вторник, 19.9.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-61/16 Вторник, 19.9.2017 13:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПЛ1-П-1/17 Вторник, 19.9.2017 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-183/17 Среда, 20.9.2017 09:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-181/17 Среда, 20.9.2017 09:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-184/17 Среда, 20.9.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-72/16 Среда, 20.9.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-185/17 Среда, 20.9.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-179/17 Среда, 20.9.2017 10:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-180/17 Среда, 20.9.2017 10:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-180/17 Среда, 20.9.2017 10:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-38/17 Среда, 20.9.2017 11:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-О-33/17 Четврток, 21.9.2017 08:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-О-32/17 Четврток, 21.9.2017 08:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-О-34/17 Четврток, 21.9.2017 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-150/17 Четврток, 21.9.2017 09:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-193/17 Четврток, 21.9.2017 09:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-39/17 Четврток, 21.9.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-176/17 Четврток, 21.9.2017 13:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-34/17 Четврток, 21.9.2017 14:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-74/09 Петок, 22.9.2017 10:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-Ј-18/17 Понеделник, 25.9.2017 09:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-21/17 Понеделник, 25.9.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-Ј-19/17 Вторник, 26.9.2017 08:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-42/17 Вторник, 26.9.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-34/17 Вторник, 26.9.2017 14:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-23/16 Среда, 27.9.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-44/17 Среда, 27.9.2017 11:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-20/16 Среда, 27.9.2017 14:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П2-28/17 Четврток, 28.9.2017 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-30/17 Четврток, 28.9.2017 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-19/17 Петок, 29.9.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-110/2013 Петок, 29.9.2017 11:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ВПП1-5/17 Понеделник, 2.10.2017 08:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-35/15 Среда, 4.10.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ВПП1-6/17 Петок, 6.10.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
КС-КР-33/15 Вторник, 7.11.2017 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_