Календар на судења - април 2022, ii [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Календар на судења - април 2022, ii

News  |  Apr 14, 2022
Календар на судења
Предмет Датум Време Просторија Судија
РО-23/22 Петок, 15.4.2022 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-17/22 Петок, 15.4.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-18/22 Петок, 15.4.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-19/22 Петок, 15.4.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-20/22 Петок, 15.4.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
П4-26/21 Петок, 15.4.2022 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-21/22 Петок, 15.4.2022 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-23/22 Петок, 15.4.2022 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-22/22 Петок, 15.4.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-24/22 Петок, 15.4.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-25/22 Петок, 15.4.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-26/22 Петок, 15.4.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-11/20 Петок, 15.4.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-3/21 Петок, 15.4.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-19/21 Петок, 15.4.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-338/21 Петок, 15.4.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
РО-22/22 Петок, 15.4.2022 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-37/22 Петок, 15.4.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-36/22 Понеделник, 18.4.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ЗАМ-С-2/22 Понеделник, 18.4.2022 09:00 Соба 6 Васка Петрова
ПРК-С-35/22 Понеделник, 18.4.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-34/22 Понеделник, 18.4.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-27/22 Понеделник, 18.4.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-28/22 Понеделник, 18.4.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
П5-1/22 Понеделник, 18.4.2022 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-29/22 Понеделник, 18.4.2022 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-30/22 Понеделник, 18.4.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-31/22 Понеделник, 18.4.2022 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-32/22 Понеделник, 18.4.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-1/22 Понеделник, 18.4.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-2/22 Понеделник, 18.4.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-424/21 Понеделник, 18.4.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-424/21 Понеделник, 18.4.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-422/21 Понеделник, 18.4.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-425/21 Понеделник, 18.4.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-1/21 Понеделник, 18.4.2022 13:30 Судница 4 Спиро Борисов
К-9/22 Вторник, 19.4.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-10/22 Вторник, 19.4.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-423/21 Среда, 20.4.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-5/22 Среда, 20.4.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-38/22 Среда, 20.4.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-38/22 Среда, 20.4.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-39/22 Среда, 20.4.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-40/22 Среда, 20.4.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-41/22 Среда, 20.4.2022 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-42/22 Среда, 20.4.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-44/22 Среда, 20.4.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-45/22 Среда, 20.4.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-46/22 Среда, 20.4.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-47/22 Среда, 20.4.2022 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-48/22 Среда, 20.4.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-49/22 Среда, 20.4.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-50/22 Среда, 20.4.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-50/22 Среда, 20.4.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-43/22 Среда, 20.4.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-51/22 Среда, 20.4.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-52/22 Среда, 20.4.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-25/21 Четврток, 21.4.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-29/20 Четврток, 21.4.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
К-94/20 Петок, 22.4.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-89/21 Вторник, 26.4.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
К-8/22 Вторник, 26.4.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-11/22 Вторник, 26.4.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
РО-27/22 Среда, 27.4.2022 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-54/22 Среда, 27.4.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-55/22 Среда, 27.4.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-56/22 Среда, 27.4.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
П2-33/21 Среда, 27.4.2022 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-57/22 Среда, 27.4.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-3/22 Среда, 27.4.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-4/22 Среда, 27.4.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
П1-2/22 Среда, 27.4.2022 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-174/20 Среда, 27.4.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-230/20 Среда, 27.4.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-13/20 Среда, 27.4.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-380/20 Среда, 27.4.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-494/20 Среда, 27.4.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-497/20 Среда, 27.4.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-337/21 Среда, 27.4.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-259/21 Среда, 27.4.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-65/18 Среда, 27.4.2022 13:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-258/21 Четврток, 28.4.2022 08:00 Судница 4 Спиро Борисов
РО-26/22 Четврток, 28.4.2022 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-477/21 Четврток, 28.4.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-457/21 Четврток, 28.4.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-58/22 Четврток, 28.4.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-59/22 Четврток, 28.4.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-61/22 Четврток, 28.4.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-60/22 Четврток, 28.4.2022 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-62/22 Четврток, 28.4.2022 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-33/22 Четврток, 28.4.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-63/22 Четврток, 28.4.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-64/22 Четврток, 28.4.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-67/22 Четврток, 28.4.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-66/22 Четврток, 28.4.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-68/22 Четврток, 28.4.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
П2-4/22 Четврток, 28.4.2022 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-69/22 Четврток, 28.4.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-70/22 Четврток, 28.4.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-71/22 Четврток, 28.4.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-72/22 Четврток, 28.4.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-8/22 Четврток, 28.4.2022 13:15 Судница 4 Спиро Борисов
К-35/21 Петок, 29.4.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-64/21 Петок, 29.4.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
РО-67/21 Вторник, 3.5.2022 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-73/22 Вторник, 3.5.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-490/21 Вторник, 3.5.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-4/22 Вторник, 3.5.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
МАЛВП-1/22 Вторник, 3.5.2022 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-800/21 Вторник, 3.5.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-491/21 Вторник, 3.5.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-492/21 Вторник, 3.5.2022 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-492/21 Вторник, 3.5.2022 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-494/21 Вторник, 3.5.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
РО-28/22 Вторник, 3.5.2022 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-497/21 Вторник, 3.5.2022 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-105/21 Вторник, 3.5.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-106/21 Вторник, 3.5.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-112/21 Вторник, 3.5.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-262/21 Вторник, 3.5.2022 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-569/21 Вторник, 3.5.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-548/21 Вторник, 3.5.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-562/21 Вторник, 3.5.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-562/21 Вторник, 3.5.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-237/21 Вторник, 3.5.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-74/22 Вторник, 3.5.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-1/22 Вторник, 3.5.2022 13:15 Судница 4 Спиро Борисов
РО-75/21 Среда, 4.5.2022 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-76/21 Среда, 4.5.2022 09:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-77/21 Среда, 4.5.2022 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-3/22 Среда, 4.5.2022 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-85/21 Четврток, 5.5.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
РО-18/22 Четврток, 5.5.2022 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-2/21 Четврток, 5.5.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
К-96/20 Четврток, 5.5.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-75/22 Петок, 6.5.2022 09:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-133/22 Петок, 6.5.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-76/22 Петок, 6.5.2022 09:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-77/22 Петок, 6.5.2022 09:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-78/22 Петок, 6.5.2022 09:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-79/22 Петок, 6.5.2022 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
П2-34/21 Петок, 6.5.2022 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-80/22 Петок, 6.5.2022 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-81/22 Петок, 6.5.2022 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-82/22 Петок, 6.5.2022 10:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-83/22 Петок, 6.5.2022 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-84/22 Петок, 6.5.2022 11:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-85/22 Петок, 6.5.2022 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-86/22 Петок, 6.5.2022 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-6/22 Петок, 6.5.2022 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-545/21 Петок, 6.5.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-397/21 Петок, 6.5.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-390/21 Петок, 6.5.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-378/21 Петок, 6.5.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-378/21 Петок, 6.5.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-377/21 Петок, 6.5.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-349/21 Петок, 6.5.2022 13:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-249/21 Петок, 6.5.2022 13:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-26/21 Петок, 6.5.2022 14:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-93/20 Понеделник, 9.5.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
П1-4/22 Среда, 11.5.2022 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-1/22 Среда, 11.5.2022 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-2/22 Понеделник, 16.5.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-4/22 Понеделник, 16.5.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
К-13/22 Вторник, 17.5.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-14/22 Вторник, 17.5.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
П2-17/21 Среда, 18.5.2022 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-90/21 Среда, 18.5.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-1/22 Среда, 18.5.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
К-83/21 Среда, 18.5.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-1/21 Четврток, 19.5.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-296/21 Четврток, 19.5.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-292/21 Четврток, 19.5.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
П2-37/21 Четврток, 19.5.2022 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-244/21 Четврток, 19.5.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-295/21 Четврток, 19.5.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-95/21 Четврток, 19.5.2022 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-575/21 Четврток, 19.5.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-574/21 Четврток, 19.5.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-576/21 Четврток, 19.5.2022 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-577/21 Четврток, 19.5.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-578/21 Четврток, 19.5.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-581/21 Четврток, 19.5.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-583/21 Четврток, 19.5.2022 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-584/21 Четврток, 19.5.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-586/21 Четврток, 19.5.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-7/22 Четврток, 19.5.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-606/21 Четврток, 19.5.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-574/21 Четврток, 19.5.2022 13:15 Судница 4 Спиро Борисов
К-92/21 Петок, 20.5.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-94/20 Петок, 20.5.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-69/21 Понеделник, 23.5.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-15/21 Среда, 25.5.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-104/22 Четврток, 26.5.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-88/22 Четврток, 26.5.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-105/22 Четврток, 26.5.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-89/22 Четврток, 26.5.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-106/22 Четврток, 26.5.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-87/22 Четврток, 26.5.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-90/22 Четврток, 26.5.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-91/22 Четврток, 26.5.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-94/22 Четврток, 26.5.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-92/22 Четврток, 26.5.2022 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-93/22 Четврток, 26.5.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-95/22 Четврток, 26.5.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-96/22 Четврток, 26.5.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-97/22 Четврток, 26.5.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-98/22 Четврток, 26.5.2022 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-99/22 Четврток, 26.5.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-100/22 Четврток, 26.5.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-100/22 Четврток, 26.5.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-101/22 Четврток, 26.5.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-102/22 Четврток, 26.5.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-103/22 Четврток, 26.5.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-107/22 Петок, 27.5.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-108/22 Петок, 27.5.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-109/22 Петок, 27.5.2022 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-110/22 Петок, 27.5.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-111/22 Петок, 27.5.2022 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-112/22 Петок, 27.5.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-113/22 Петок, 27.5.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-114/22 Петок, 27.5.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-608/21 Петок, 27.5.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-618/21 Петок, 27.5.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-613/21 Петок, 27.5.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-615/21 Петок, 27.5.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-644/21 Понеделник, 30.5.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-645/21 Понеделник, 30.5.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-646/21 Понеделник, 30.5.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-626/21 Понеделник, 30.5.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-627/21 Понеделник, 30.5.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-635/21 Понеделник, 30.5.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-637/21 Понеделник, 30.5.2022 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-640/21 Понеделник, 30.5.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-641/21 Понеделник, 30.5.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-642/21 Понеделник, 30.5.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-666/21 Понеделник, 30.5.2022 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-668/21 Понеделник, 30.5.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-670/21 Понеделник, 30.5.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-674/21 Понеделник, 30.5.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-678/21 Понеделник, 30.5.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-679/21 Понеделник, 30.5.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-84/20 Вторник, 31.5.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-18/21 Среда, 1.6.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-21/21 Среда, 1.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-115/22 Четврток, 2.6.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-116/22 Четврток, 2.6.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-117/22 Четврток, 2.6.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-118/22 Четврток, 2.6.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-119/22 Четврток, 2.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-119/22 Четврток, 2.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-120/22 Четврток, 2.6.2022 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-121/22 Четврток, 2.6.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-122/22 Четврток, 2.6.2022 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-122/22 Четврток, 2.6.2022 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-123/22 Четврток, 2.6.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-124/22 Четврток, 2.6.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-125/22 Четврток, 2.6.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-126/22 Четврток, 2.6.2022 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-127/22 Четврток, 2.6.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-128/22 Четврток, 2.6.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-129/22 Четврток, 2.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-130/22 Четврток, 2.6.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-131/22 Четврток, 2.6.2022 13:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-132/22 Петок, 3.6.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-134/22 Петок, 3.6.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
П2-1/22 Петок, 3.6.2022 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-135/22 Петок, 3.6.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-25/21 Петок, 3.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-25/21 Петок, 3.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-23/21 Петок, 3.6.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-16/21 Петок, 3.6.2022 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-9/22 Петок, 3.6.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-136/22 Петок, 3.6.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-10/22 Петок, 3.6.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-681/21 Петок, 3.6.2022 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-685/21 Петок, 3.6.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-686/21 Петок, 3.6.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-689/21 Петок, 3.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-690/21 Петок, 3.6.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
К-30/21 Понеделник, 6.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-691/21 Вторник, 7.6.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-692/21 Вторник, 7.6.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-695/21 Вторник, 7.6.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-700/21 Вторник, 7.6.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-700/21 Вторник, 7.6.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-700/21 Вторник, 7.6.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-700/21 Вторник, 7.6.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-22/21 Вторник, 7.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-11/22 Вторник, 7.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-138/22 Вторник, 7.6.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-139/22 Вторник, 7.6.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-19/22 Среда, 8.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-17/22 Среда, 8.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
К-18/22 Четврток, 9.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-71/21 Четврток, 9.6.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-140/22 Понеделник, 13.6.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-157/22 Понеделник, 13.6.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-141/22 Понеделник, 13.6.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-142/22 Понеделник, 13.6.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-159/22 Понеделник, 13.6.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-143/22 Понеделник, 13.6.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-144/22 Понеделник, 13.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-734/21 Понеделник, 13.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-145/22 Понеделник, 13.6.2022 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-146/22 Понеделник, 13.6.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-147/22 Понеделник, 13.6.2022 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-148/22 Понеделник, 13.6.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-149/22 Понеделник, 13.6.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-150/22 Понеделник, 13.6.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-151/22 Понеделник, 13.6.2022 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-151/22 Понеделник, 13.6.2022 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-152/22 Понеделник, 13.6.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-152/21 Понеделник, 13.6.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-152/22 Понеделник, 13.6.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-153/22 Понеделник, 13.6.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-154/22 Понеделник, 13.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-155/22 Понеделник, 13.6.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-156/22 Понеделник, 13.6.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-6/22 Понеделник, 13.6.2022 13:15 Судница 4 Спиро Борисов
К-73/21 Вторник, 14.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-22/22 Вторник, 14.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-160/22 Среда, 15.6.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-158/22 Среда, 15.6.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-159/22 Среда, 15.6.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-5/22 Среда, 15.6.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-163/22 Среда, 15.6.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-162/22 Среда, 15.6.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-161/22 Среда, 15.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
К-23/22 Четврток, 16.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-21/22 Четврток, 16.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
К-21/22 Четврток, 16.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
К-4/21 Петок, 17.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-24/22 Вторник, 21.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-15/22 Петок, 24.6.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
   


Decision search

Court
Case number
Date
_