Календар на судења - март 2020, ii [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Календар на судења - март 2020, ii

Новости  |  13.3.2020
Календар на судења
Предмет Датум Време Просторија Судија
П4-1/20 Понеделник, 16.3.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-2/19 Понеделник, 16.3.2020 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П5-3/19 Вторник, 17.3.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-8/20 Вторник, 17.3.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-53/16 Вторник, 17.3.2020 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
К-10/20 Вторник, 17.3.2020 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
П2-34/19 Вторник, 17.3.2020 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ЗАМ-К-1/20 Вторник, 17.3.2020 13:00 Соба 4 Ацо Тасев
РО-8/20 Среда, 18.3.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-12/20 Среда, 18.3.2020 09:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-11/20 Среда, 18.3.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-13/18 Среда, 18.3.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
П2-24/19 Среда, 18.3.2020 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ВПП2-1/20 Четврток, 19.3.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-59/18 Четврток, 19.3.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-69/18 Четврток, 19.3.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПЛ1-П-5/20 Понеделник, 23.3.2020 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-10/19 Понеделник, 23.3.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-11/19 Понеделник, 23.3.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-12/19 Понеделник, 23.3.2020 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-ПП-5/20 Понеделник, 23.3.2020 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-4/20 Понеделник, 23.3.2020 12:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-3/20 Понеделник, 23.3.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-1/20 Вторник, 24.3.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-91/19 Вторник, 24.3.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-50/19 Вторник, 24.3.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
РО-25/19 Вторник, 24.3.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-1/20 Вторник, 24.3.2020 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-3/20 Вторник, 24.3.2020 12:30 Соба 4 Ацо Тасев
РО-69/19 Вторник, 24.3.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-10/20 Среда, 25.3.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-61/16 Среда, 25.3.2020 12:00 Соба 4 Ацо Тасев
РО-13/20 Четврток, 26.3.2020 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-14/20 Четврток, 26.3.2020 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-15/20 Четврток, 26.3.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-4/19 Четврток, 26.3.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-15/19 Четврток, 26.3.2020 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
П2-27/19 Четврток, 26.3.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-32/19 Петок, 27.3.2020 09:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-4/20 Петок, 27.3.2020 09:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-123/19 Петок, 27.3.2020 09:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-33/19 Петок, 27.3.2020 09:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-33/19 Петок, 27.3.2020 09:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-7/20 Петок, 27.3.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-132/19 Петок, 27.3.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-132/19 Петок, 27.3.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-46/19 Петок, 27.3.2020 09:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-73/20 Петок, 27.3.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-257/19 Петок, 27.3.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-86/20 Петок, 27.3.2020 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-93/20 Петок, 27.3.2020 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-82/20 Петок, 27.3.2020 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-95/20 Петок, 27.3.2020 10:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-17/20 Петок, 27.3.2020 10:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-79/20 Петок, 27.3.2020 10:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-258/19 Петок, 27.3.2020 10:55 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-8/20 Петок, 27.3.2020 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-227/19 Петок, 27.3.2020 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-199/19 Петок, 27.3.2020 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-102/20 Петок, 27.3.2020 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-103/20 Петок, 27.3.2020 11:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-101/20 Петок, 27.3.2020 11:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-105/20 Петок, 27.3.2020 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-104/20 Петок, 27.3.2020 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-108/20 Петок, 27.3.2020 11:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-80/20 Петок, 27.3.2020 11:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-107/20 Петок, 27.3.2020 11:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-106/20 Петок, 27.3.2020 11:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-109/20 Петок, 27.3.2020 12:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-110/20 Петок, 27.3.2020 12:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-112/20 Петок, 27.3.2020 12:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-111/20 Петок, 27.3.2020 12:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-111/20 Петок, 27.3.2020 12:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-114/20 Петок, 27.3.2020 12:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-115/20 Петок, 27.3.2020 12:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-116/20 Петок, 27.3.2020 12:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-119/20 Петок, 27.3.2020 13:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-117/20 Петок, 27.3.2020 13:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-117/20 Петок, 27.3.2020 13:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-118/20 Петок, 27.3.2020 13:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-120/20 Петок, 27.3.2020 13:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-121/20 Петок, 27.3.2020 13:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-5/20 Петок, 27.3.2020 13:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-6/20 Петок, 27.3.2020 13:45 Соба 4 Ацо Тасев
К-71/18 Понеделник, 30.3.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-17/18 Понеделник, 30.3.2020 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
РО-16/20 Среда, 1.4.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-17/20 Среда, 1.4.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-7/20 Среда, 1.4.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-68/19 Среда, 1.4.2020 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
МАЛВП-4/20 Среда, 1.4.2020 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-22/20 Среда, 1.4.2020 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-33/19 Четврток, 2.4.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-18/20 Четврток, 2.4.2020 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-19/20 Четврток, 2.4.2020 12:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-20/20 Четврток, 2.4.2020 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ВПП2-1/20 Четврток, 2.4.2020 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-9/20 Петок, 3.4.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-6/20 Понеделник, 6.4.2020 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-12/20 Понеделник, 6.4.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-70/19 Понеделник, 6.4.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
РО-5/20 Понеделник, 6.4.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-9/20 Понеделник, 6.4.2020 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-49/19 Вторник, 7.4.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-52/19 Понеделник, 13.4.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-52/18 Понеделник, 13.4.2020 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-16/19 Понеделник, 13.4.2020 12:00 Соба 4 Ацо Тасев
П2-32/19 Вторник, 14.4.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-24/19 Среда, 15.4.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-134/19 Четврток, 16.4.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-135/19 Четврток, 16.4.2020 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-6/20 Среда, 22.4.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-7/20 Среда, 22.4.2020 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-65/18 Четврток, 23.4.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-10/19 Петок, 24.4.2020 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-252/17 Петок, 24.4.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-87/19 Петок, 24.4.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-49/18 Петок, 24.4.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-3/20 Вторник, 19.5.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_