Годишен план за работа на судиите и вработените за 2020 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Годишен план за работа на судиите и вработените за 2020 година

Известувања, Новости  |  30.12.2019
Годишен план - распоред, за работа на судиите за 2020 година.

Објавен е Годишниот план- распоред, за работа на судиите за 2020 година

Објавен е Годишниот план- распоред, за работа на судиите и вработените во Основен суд Виница. Содржината на објавата можете да ја погледнете на оваа страница или да ја преземете во ПДФ форма тука.


Основен суд Виница
СУ-04-359/19
30.12.2019 година

Претседателот на Основен суд Виница, Васка Петрова врз основа 88 од Закон за судвите и член 112 и 113 од Судскиот деловник, по  одржаната седница  со  судиите на  Оснoвен суд Виница ,  на ден 30.12.2019 година, ја донесе следната :

О Д Л У К А
за Годишен распоред за работата на судиите во
Основен Виница за 2020 година

   
Во  Основен суд Виница  согласно  одлуката на  Судскиот  совет  за бројот на  судиите,  бројот  на  судиите заедно  со  претседателот на  судот  е определен  на  тројца судии. Од овие  причини согласно  бројот на  судиите се  врши  распределба за работа  на судиите  за 2020 година на начин што:
Сите предмети во  2020 година од  граѓанска  материја  како и  предметите  од  кривичен  совет  се  распоредуваат во работа кај судијата  Даниела  Костадинова  Тиловска
Сите  предмети во  2020 година  од  кривична  материја  се  распоредуваат   во  работа  кај судијата Ацо Тасев .

Одлуката  се  применува  од  01.01.2020 година  се до  ново одлука за распоредот за работа на  судиите  во  Основен суд Виница.

Претседател на судот,
Васка Петрова

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_