Полумесечен календар на судења - јуни 2019, i [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Полумесечен календар на судења - јуни 2019, i

Новости  |  31.5.2019
Полумесечен календар на судења
Предмет Датум Време Просторија Судија
ПРК-С-14/19 Понеделник, 3.6.2019 08:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-252/17 Понеделник, 3.6.2019 08:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-268/17 Понеделник, 3.6.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-256/17 Понеделник, 3.6.2019 08:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-243/17 Понеделник, 3.6.2019 08:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-14/19 Понеделник, 3.6.2019 09:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-38/17 Понеделник, 3.6.2019 09:15 Соба 4 Ацо Тасев
П4-38/18 Понеделник, 3.6.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-136/18 Понеделник, 3.6.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-15/19 Понеделник, 3.6.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-7/16 Понеделник, 3.6.2019 09:40 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-149/17 Понеделник, 3.6.2019 09:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-146/17 Понеделник, 3.6.2019 09:55 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-146/17 Понеделник, 3.6.2019 09:55 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-117/17 Понеделник, 3.6.2019 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-220/18 Понеделник, 3.6.2019 10:10 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-106/17 Понеделник, 3.6.2019 10:10 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-66/17 Понеделник, 3.6.2019 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-103/17 Понеделник, 3.6.2019 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-103/17 Понеделник, 3.6.2019 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-103/17 Понеделник, 3.6.2019 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-220/18 Понеделник, 3.6.2019 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-208/18 Понеделник, 3.6.2019 10:40 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-207/18 Понеделник, 3.6.2019 10:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-203/18 Понеделник, 3.6.2019 10:50 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-202/18 Понеделник, 3.6.2019 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-197/18 Понеделник, 3.6.2019 11:10 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-202/18 Понеделник, 3.6.2019 11:10 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-178/18 Понеделник, 3.6.2019 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-12/19 Понеделник, 3.6.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-31/18 Понеделник, 3.6.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-63/19 Понеделник, 3.6.2019 13:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-24/19 Вторник, 4.6.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-180/18 Среда, 5.6.2019 09:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-105/17 Среда, 5.6.2019 09:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-82/17 Среда, 5.6.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-7/19 Среда, 5.6.2019 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-222/18 Среда, 5.6.2019 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-221/18 Среда, 5.6.2019 10:40 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-188/18 Среда, 5.6.2019 10:50 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-185/18 Среда, 5.6.2019 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-182/18 Среда, 5.6.2019 11:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-146/18 Среда, 5.6.2019 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-146/18 Среда, 5.6.2019 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-103/18 Среда, 5.6.2019 11:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-104/18 Среда, 5.6.2019 12:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-102/18 Среда, 5.6.2019 12:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-100/18 Среда, 5.6.2019 12:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-51/18 Среда, 5.6.2019 13:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-18/18 Среда, 5.6.2019 13:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-5/19 Четврток, 6.6.2019 08:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-2/19 Четврток, 6.6.2019 08:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-43/19 Четврток, 6.6.2019 08:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-44/19 Четврток, 6.6.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-10/19 Четврток, 6.6.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-77/19 Четврток, 6.6.2019 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-3/19 Четврток, 6.6.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-8/19 Петок, 7.6.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-25/18 Петок, 7.6.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-45/18 Петок, 7.6.2019 14:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-149/18 Понеделник, 10.6.2019 09:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-163/17 Понеделник, 10.6.2019 09:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-184/16 Понеделник, 10.6.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-190/16 Понеделник, 10.6.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-211/16 Понеделник, 10.6.2019 09:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-241/16 Понеделник, 10.6.2019 09:50 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-187/16 Понеделник, 10.6.2019 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-205/18 Понеделник, 10.6.2019 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-3/17 Понеделник, 10.6.2019 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-24/17 Понеделник, 10.6.2019 10:20 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-195/18 Понеделник, 10.6.2019 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-201/17 Понеделник, 10.6.2019 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-133/18 Понеделник, 10.6.2019 10:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-89/19 Среда, 12.6.2019 08:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-85/19 Среда, 12.6.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-30/17 Среда, 12.6.2019 09:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-30/17 Среда, 12.6.2019 09:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-82/18 Среда, 12.6.2019 09:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-162/16 Среда, 12.6.2019 09:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-168/16 Среда, 12.6.2019 09:00 Соба 4 Ацо Тасев
П2-5/19 Среда, 12.6.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-191/16 Среда, 12.6.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-215/16 Среда, 12.6.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-250/16 Среда, 12.6.2019 09:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-269/16 Среда, 12.6.2019 09:55 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-26/17 Среда, 12.6.2019 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-268/16 Среда, 12.6.2019 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-1/17 Среда, 12.6.2019 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-2/17 Среда, 12.6.2019 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
МАЛВП-13/19 Среда, 12.6.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-109/17 Среда, 12.6.2019 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-108/17 Среда, 12.6.2019 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-253/18 Среда, 12.6.2019 11:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-156/18 Среда, 12.6.2019 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-147/17 Среда, 12.6.2019 11:45 Соба 4 Ацо Тасев
МАЛВП-14/19 Среда, 12.6.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-61/17 Среда, 12.6.2019 12:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-31/17 Среда, 12.6.2019 12:00 Соба 4 Ацо Тасев
П4-15/19 Среда, 12.6.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-54/18 Среда, 12.6.2019 13:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-31/19 Четврток, 13.6.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-24/19 Четврток, 13.6.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-56/19 Четврток, 13.6.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-24/19 Четврток, 13.6.2019 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-69/19 Четврток, 13.6.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-87/19 Понеделник, 17.6.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-197/16 Понеделник, 17.6.2019 09:45 Соба 4 Ацо Тасев
РО-58/19 Понеделник, 17.6.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-64/19 Понеделник, 17.6.2019 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-67/19 Понеделник, 17.6.2019 11:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-12/19 Понеделник, 17.6.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-45/19 Вторник, 18.6.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-55/19 Вторник, 18.6.2019 09:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-57/19 Вторник, 18.6.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-16/19 Вторник, 18.6.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-48/19 Среда, 19.6.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-9/18 Среда, 19.6.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-147/17 Среда, 19.6.2019 11:45 Соба 4 Ацо Тасев
КС-КР-13/19 Среда, 19.6.2019 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-66/19 Среда, 26.6.2019 12:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-55/19 Среда, 26.6.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-245/18 Среда, 26.6.2019 13:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-29/18 Среда, 26.6.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-10/19 Среда, 26.6.2019 13:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-5/19 Среда, 26.6.2019 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-6/19 Среда, 3.7.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-21/19 Петок, 5.7.2019 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ВПП1-1/19 Понеделник, 26.8.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_