Полумесечен календар на судења - јануари 2019, i [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Полумесечен календар на судења - јануари 2019, i

Новости  |  31.12.2018
Полумесечен календар на судења
Предмет Датум Време Просторија Судија
К-69/18 Четврток, 3.1.2019 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПЛ1-П-26/18 Петок, 4.1.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ВПП1-2/16 Петок, 4.1.2019 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-245/17 Четврток, 10.1.2019 08:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-252/17 Четврток, 10.1.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-268/17 Четврток, 10.1.2019 08:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-243/17 Четврток, 10.1.2019 08:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-256/17 Четврток, 10.1.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-54/18 Четврток, 10.1.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-55/18 Четврток, 10.1.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-56/18 Четврток, 10.1.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-71/18 Четврток, 10.1.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-25/18 Петок, 11.1.2019 09:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-29/18 Петок, 11.1.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-28/18 Петок, 11.1.2019 11:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-49/18 Петок, 11.1.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-27/18 Понеделник, 14.1.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-33/18 Понеделник, 14.1.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-34/18 Понеделник, 14.1.2019 13:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-262/18 Вторник, 15.1.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-263/18 Вторник, 15.1.2019 08:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-58/18 Вторник, 15.1.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-57/18 Вторник, 15.1.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-59/18 Вторник, 15.1.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-26/18 Вторник, 15.1.2019 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-31/18 Среда, 16.1.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-33/18 Среда, 16.1.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-24/18 Среда, 16.1.2019 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-25/18 Среда, 16.1.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-45/18 Понеделник, 21.1.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-264/18 Понеделник, 21.1.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-72/18 Понеделник, 21.1.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-34/18 Вторник, 22.1.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-32/18 Вторник, 22.1.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-45/18 Вторник, 22.1.2019 14:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-8/18 Среда, 23.1.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-74/18 Среда, 23.1.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-75/18 Среда, 23.1.2019 13:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-76/18 Среда, 23.1.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-77/18 Среда, 23.1.2019 13:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-258/18 Понеделник, 28.1.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-61/18 Понеделник, 28.1.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-38/18 Понеделник, 4.2.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-33/18 Среда, 6.2.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-7/18 Понеделник, 11.2.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-238/18 Петок, 15.2.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-29/18 Петок, 15.2.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_