Календар на судења - октомври 2021, ii [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Календар на судења - октомври 2021, ii

Новости  |  13.10.2021
Календар на судења
Предмет Датум Време Просторија Судија
К-90/20 Петок, 15.10.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
РО-59/21 Понеделник, 18.10.2021 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-50/21 Понеделник, 18.10.2021 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-4/21 Понеделник, 18.10.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
РО-42/20 Вторник, 19.10.2021 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-337/21 Вторник, 19.10.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
П2-25/21 Вторник, 19.10.2021 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-253/21 Вторник, 19.10.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-258/21 Вторник, 19.10.2021 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
П2-26/21 Вторник, 19.10.2021 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-259/21 Вторник, 19.10.2021 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-69/21 Вторник, 19.10.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-457/21 Вторник, 19.10.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-457/21 Вторник, 19.10.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-458/21 Вторник, 19.10.2021 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-15/21 Вторник, 19.10.2021 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
П4-26/21 Вторник, 19.10.2021 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-459/21 Вторник, 19.10.2021 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-460/21 Вторник, 19.10.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-468/21 Вторник, 19.10.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-469/21 Вторник, 19.10.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПЛ1-П-38/21 Вторник, 19.10.2021 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-470/21 Вторник, 19.10.2021 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-473/21 Вторник, 19.10.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-471/21 Вторник, 19.10.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-472/21 Вторник, 19.10.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-474/21 Вторник, 19.10.2021 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-475/21 Вторник, 19.10.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
РО-56/21 Среда, 20.10.2021 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-8/21 Среда, 20.10.2021 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-45/21 Среда, 20.10.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-585/21 Среда, 20.10.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-672/21 Среда, 20.10.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
К-19/21 Четврток, 21.10.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-19/21 Четврток, 21.10.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
П2-23/21 Петок, 22.10.2021 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-24/21 Петок, 22.10.2021 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-93/20 Петок, 22.10.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
П2-15/21 Петок, 22.10.2021 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-12/21 Петок, 22.10.2021 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-476/21 Понеделник, 25.10.2021 09:00 Судница 40 Спиро Борисов
ПРК-С-477/21 Понеделник, 25.10.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-478/21 Понеделник, 25.10.2021 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-479/21 Понеделник, 25.10.2021 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-448/21 Понеделник, 25.10.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
П2-15/21 Понеделник, 25.10.2021 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-153/21 Понеделник, 25.10.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-447/21 Понеделник, 25.10.2021 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-446/21 Понеделник, 25.10.2021 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-445/21 Понеделник, 25.10.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-444/21 Понеделник, 25.10.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-443/21 Понеделник, 25.10.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-442/21 Понеделник, 25.10.2021 11:55 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-461/21 Понеделник, 25.10.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-216/21 Понеделник, 25.10.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-463/21 Понеделник, 25.10.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-462/21 Понеделник, 25.10.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-464/21 Понеделник, 25.10.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
РО-49/21 Вторник, 26.10.2021 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-51/19 Вторник, 26.10.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-465/21 Среда, 27.10.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-466/21 Среда, 27.10.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-467/21 Среда, 27.10.2021 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
П1-9/20 Среда, 27.10.2021 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-547/21 Среда, 27.10.2021 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-407/21 Среда, 27.10.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-405/21 Среда, 27.10.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-406/21 Среда, 27.10.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-404/21 Среда, 27.10.2021 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-403/21 Среда, 27.10.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-403/21 Среда, 27.10.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-402/21 Среда, 27.10.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-401/21 Среда, 27.10.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-400/21 Среда, 27.10.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-399/21 Среда, 27.10.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-12/21 Среда, 27.10.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-416/21 Среда, 27.10.2021 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-415/21 Среда, 27.10.2021 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-413/21 Среда, 27.10.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-40/18 Четврток, 28.10.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-323/21 Петок, 29.10.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-322/21 Петок, 29.10.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-320/21 Петок, 29.10.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-321/21 Петок, 29.10.2021 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-319/21 Петок, 29.10.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-412/21 Петок, 29.10.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-411/21 Петок, 29.10.2021 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-411/21 Петок, 29.10.2021 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-410/21 Петок, 29.10.2021 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-409/21 Петок, 29.10.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-408/21 Петок, 29.10.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-327/21 Петок, 29.10.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-44/21 Петок, 29.10.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-325/21 Петок, 29.10.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-317/21 Петок, 29.10.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-324/21 Петок, 29.10.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-318/21 Петок, 29.10.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-316/21 Петок, 29.10.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-315/21 Понеделник, 1.11.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-314/21 Понеделник, 1.11.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
П4-7/21 Понеделник, 1.11.2021 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-313/21 Понеделник, 1.11.2021 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-312/21 Понеделник, 1.11.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-311/21 Понеделник, 1.11.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-310/21 Понеделник, 1.11.2021 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-338/21 Понеделник, 1.11.2021 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-6/21 Понеделник, 1.11.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-5/21 Понеделник, 1.11.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-483/21 Понеделник, 1.11.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-330/21 Понеделник, 1.11.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-46/21 Понеделник, 1.11.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-46/21 Понеделник, 1.11.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-329/21 Понеделник, 1.11.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-329/21 Понеделник, 1.11.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-328/21 Понеделник, 1.11.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-424/21 Понеделник, 1.11.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-3/20 Вторник, 2.11.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-425/21 Среда, 3.11.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-298/21 Среда, 3.11.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
РО-58/21 Среда, 3.11.2021 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-426/21 Среда, 3.11.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-427/21 Среда, 3.11.2021 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-427/21 Среда, 3.11.2021 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
П2-21/21 Среда, 3.11.2021 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-10/21 Среда, 3.11.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
П4-29/21 Среда, 3.11.2021 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-435/21 Среда, 3.11.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-434/21 Среда, 3.11.2021 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-433/21 Среда, 3.11.2021 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-432/21 Среда, 3.11.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-431/21 Среда, 3.11.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-430/21 Среда, 3.11.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-429/21 Среда, 3.11.2021 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-428/21 Среда, 3.11.2021 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-429/21 Среда, 3.11.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-11/21 Среда, 3.11.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-344/21 Среда, 3.11.2021 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-297/21 Среда, 3.11.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
П2-21/21 Четврток, 4.11.2021 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-40/21 Четврток, 4.11.2021 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-420/21 Петок, 5.11.2021 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-419/21 Петок, 5.11.2021 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-421/21 Петок, 5.11.2021 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-422/21 Петок, 5.11.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-423/21 Петок, 5.11.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-441/21 Петок, 5.11.2021 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-440/21 Петок, 5.11.2021 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-439/21 Петок, 5.11.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-438/21 Петок, 5.11.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-437/21 Петок, 5.11.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-436/21 Петок, 5.11.2021 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-200/21 Петок, 5.11.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-197/21 Петок, 5.11.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-516/21 Петок, 5.11.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-515/21 Петок, 5.11.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-514/21 Петок, 5.11.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
КС-КР-5/21 Четврток, 11.11.2021 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-35/21 Петок, 12.11.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ЗАМ-К-2/21 Петок, 12.11.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-277/21 Понеделник, 15.11.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-9/21 Понеделник, 15.11.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-13/21 Понеделник, 15.11.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-150/21 Понеделник, 15.11.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-83/21 Понеделник, 15.11.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-276/21 Понеделник, 15.11.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-278/21 Понеделник, 15.11.2021 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-279/21 Понеделник, 15.11.2021 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-484/21 Понеделник, 15.11.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-487/21 Понеделник, 15.11.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-485/21 Понеделник, 15.11.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-485/21 Понеделник, 15.11.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-486/21 Понеделник, 15.11.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-489/21 Понеделник, 15.11.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-488/21 Понеделник, 15.11.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-490/21 Понеделник, 15.11.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-60/21 Вторник, 16.11.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-64/21 Вторник, 16.11.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-491/21 Среда, 17.11.2021 09:00 Судница 409 Спиро Борисов
ПРК-С-491/21 Среда, 17.11.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-492/21 Среда, 17.11.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-494/21 Среда, 17.11.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-493/21 Среда, 17.11.2021 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-495/21 Среда, 17.11.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-496/21 Среда, 17.11.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-497/21 Среда, 17.11.2021 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-498/21 Среда, 17.11.2021 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-498/21 Среда, 17.11.2021 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-499/21 Среда, 17.11.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-500/21 Среда, 17.11.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-501/21 Среда, 17.11.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-501/21 Среда, 17.11.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-502/21 Среда, 17.11.2021 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-503/21 Среда, 17.11.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-504/21 Среда, 17.11.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-504/21 Среда, 17.11.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-505/21 Среда, 17.11.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-506/21 Среда, 17.11.2021 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-507/21 Среда, 17.11.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-61/21 Четврток, 18.11.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-51/21 Четврток, 18.11.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-1/21 Четврток, 18.11.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-508/21 Петок, 19.11.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-509/21 Петок, 19.11.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-510/21 Петок, 19.11.2021 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-511/21 Петок, 19.11.2021 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-512/21 Петок, 19.11.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-512/21 Петок, 19.11.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-513/21 Петок, 19.11.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-332/21 Петок, 19.11.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-334/21 Петок, 19.11.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-335/21 Петок, 19.11.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-307/21 Петок, 19.11.2021 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-306/21 Петок, 19.11.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-299/21 Петок, 19.11.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-235/21 Петок, 19.11.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-236/21 Петок, 19.11.2021 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-237/21 Петок, 19.11.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-160/21 Понеделник, 22.11.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-160/21 Понеделник, 22.11.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-90/21 Понеделник, 22.11.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-96/21 Понеделник, 22.11.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-97/21 Понеделник, 22.11.2021 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-98/21 Понеделник, 22.11.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-98/21 Понеделник, 22.11.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-99/21 Понеделник, 22.11.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-100/21 Понеделник, 22.11.2021 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-102/21 Понеделник, 22.11.2021 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-103/21 Понеделник, 22.11.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-104/21 Понеделник, 22.11.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-105/21 Понеделник, 22.11.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-106/21 Понеделник, 22.11.2021 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-107/21 Понеделник, 22.11.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-110/21 Понеделник, 22.11.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-108/21 Понеделник, 22.11.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-108/21 Понеделник, 22.11.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-109/21 Понеделник, 22.11.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-111/21 Понеделник, 22.11.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-96/20 Вторник, 23.11.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-94/20 Вторник, 23.11.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-112/21 Среда, 24.11.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-113/21 Среда, 24.11.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-114/21 Среда, 24.11.2021 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-251/21 Среда, 24.11.2021 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-252/21 Среда, 24.11.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-252/21 Среда, 24.11.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-254/21 Среда, 24.11.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-255/21 Среда, 24.11.2021 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-256/21 Среда, 24.11.2021 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-257/21 Среда, 24.11.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-262/21 Среда, 24.11.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-264/21 Среда, 24.11.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-263/21 Среда, 24.11.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-266/21 Среда, 24.11.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-558/21 Среда, 24.11.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-267/21 Среда, 24.11.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-557/21 Среда, 24.11.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-559/21 Среда, 24.11.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-26/21 Четврток, 25.11.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-571/21 Петок, 26.11.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-569/21 Петок, 26.11.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-13/21 Петок, 26.11.2021 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-12/21 Петок, 26.11.2021 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-14/21 Петок, 26.11.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-548/21 Петок, 26.11.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-549/21 Петок, 26.11.2021 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-550/21 Петок, 26.11.2021 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-551/21 Петок, 26.11.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-561/21 Петок, 26.11.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-561/21 Петок, 26.11.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-562/21 Петок, 26.11.2021 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-331/21 Петок, 26.11.2021 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-563/21 Петок, 26.11.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-564/21 Петок, 26.11.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-565/21 Петок, 26.11.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-565/21 Петок, 26.11.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-566/21 Петок, 26.11.2021 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-567/21 Петок, 26.11.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-568/21 Понеделник, 29.11.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-570/21 Понеделник, 29.11.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-573/21 Понеделник, 29.11.2021 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-572/21 Понеделник, 29.11.2021 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-16/21 Понеделник, 29.11.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-517/21 Понеделник, 29.11.2021 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-518/21 Понеделник, 29.11.2021 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-519/21 Понеделник, 29.11.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-520/21 Понеделник, 29.11.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-521/21 Понеделник, 29.11.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-523/21 Понеделник, 29.11.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-523/21 Понеделник, 29.11.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-523/21 Понеделник, 29.11.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-524/21 Понеделник, 29.11.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-525/21 Понеделник, 29.11.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-526/21 Понеделник, 29.11.2021 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-527/21 Понеделник, 29.11.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-522/21 Понеделник, 29.11.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-59/21 Вторник, 30.11.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-39/21 Вторник, 30.11.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-528/21 Среда, 1.12.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-529/21 Среда, 1.12.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-530/21 Среда, 1.12.2021 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-532/21 Среда, 1.12.2021 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-531/21 Среда, 1.12.2021 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-533/21 Среда, 1.12.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-534/21 Среда, 1.12.2021 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-535/21 Среда, 1.12.2021 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-536/21 Среда, 1.12.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-537/21 Среда, 1.12.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-538/21 Среда, 1.12.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-539/21 Среда, 1.12.2021 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-539/21 Среда, 1.12.2021 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-540/21 Среда, 1.12.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-541/21 Среда, 1.12.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-542/21 Среда, 1.12.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-543/21 Среда, 1.12.2021 12:45 Судница 412 Спиро Борисов
ПРК-С-544/21 Среда, 1.12.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-34/21 Четврток, 2.12.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-112/20 Четврток, 2.12.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-545/21 Петок, 3.12.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-546/21 Петок, 3.12.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-553/21 Петок, 3.12.2021 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-554/21 Петок, 3.12.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-555/21 Петок, 3.12.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-552/21 Петок, 3.12.2021 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-556/21 Петок, 3.12.2021 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-284/21 Петок, 3.12.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-285/21 Петок, 3.12.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-285/21 Петок, 3.12.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-286/21 Петок, 3.12.2021 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-287/21 Петок, 3.12.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-288/21 Петок, 3.12.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-289/21 Петок, 3.12.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-290/21 Петок, 3.12.2021 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-291/21 Петок, 3.12.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-399/21 Понеделник, 6.12.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-396/21 Понеделник, 6.12.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-398/21 Понеделник, 6.12.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-397/21 Понеделник, 6.12.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-395/21 Понеделник, 6.12.2021 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-394/21 Понеделник, 6.12.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-393/21 Понеделник, 6.12.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-392/21 Понеделник, 6.12.2021 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-391/21 Понеделник, 6.12.2021 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-390/21 Понеделник, 6.12.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-389/21 Понеделник, 6.12.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-14/21 Понеделник, 6.12.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-9/21 Понеделник, 6.12.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-9/21 Понеделник, 6.12.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-358/21 Понеделник, 6.12.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-356/21 Понеделник, 6.12.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-357/21 Понеделник, 6.12.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-359/21 Понеделник, 6.12.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-360/21 Вторник, 7.12.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-361/21 Вторник, 7.12.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-362/21 Вторник, 7.12.2021 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-363/21 Вторник, 7.12.2021 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-364/21 Вторник, 7.12.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-365/21 Вторник, 7.12.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-366/21 Вторник, 7.12.2021 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-367/21 Вторник, 7.12.2021 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-369/21 Вторник, 7.12.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-370/21 Вторник, 7.12.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-371/21 Вторник, 7.12.2021 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-371/21 Вторник, 7.12.2021 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-372/21 Вторник, 7.12.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-373/21 Вторник, 7.12.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-374/21 Вторник, 7.12.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-375/21 Вторник, 7.12.2021 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-376/21 Вторник, 7.12.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-354/21 Четврток, 9.12.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-378/21 Четврток, 9.12.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-377/21 Четврток, 9.12.2021 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-379/21 Четврток, 9.12.2021 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-380/21 Четврток, 9.12.2021 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-381/21 Четврток, 9.12.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-382/21 Четврток, 9.12.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-383/21 Четврток, 9.12.2021 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-384/21 Четврток, 9.12.2021 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-385/21 Четврток, 9.12.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-386/21 Четврток, 9.12.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-387/21 Четврток, 9.12.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-388/21 Четврток, 9.12.2021 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-355/21 Четврток, 9.12.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-355/21 Четврток, 9.12.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-352/21 Четврток, 9.12.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-353/21 Четврток, 9.12.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-351/21 Четврток, 9.12.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-65/21 Петок, 10.12.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-67/21 Петок, 10.12.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
К-6/20 Петок, 10.12.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-350/21 Понеделник, 13.12.2021 09:00 Судница 10 Спиро Борисов
ПРК-С-349/21 Понеделник, 13.12.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-348/21 Понеделник, 13.12.2021 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-346/21 Понеделник, 13.12.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-345/21 Понеделник, 13.12.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-10/21 Понеделник, 13.12.2021 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-343/21 Понеделник, 13.12.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-282/21 Понеделник, 13.12.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-342/21 Понеделник, 13.12.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-283/21 Понеделник, 13.12.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-341/21 Понеделник, 13.12.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-154/21 Понеделник, 13.12.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-250/21 Понеделник, 13.12.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-248/21 Понеделник, 13.12.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-102/20 Вторник, 14.12.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-368/21 Вторник, 14.12.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-29/20 Вторник, 14.12.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-247/21 Среда, 15.12.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-246/21 Среда, 15.12.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-245/21 Среда, 15.12.2021 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-244/21 Среда, 15.12.2021 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-243/21 Среда, 15.12.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-242/21 Среда, 15.12.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-241/21 Среда, 15.12.2021 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-296/21 Среда, 15.12.2021 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-4/21 Среда, 15.12.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-305/21 Среда, 15.12.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-304/21 Среда, 15.12.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-302/21 Среда, 15.12.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-301/21 Среда, 15.12.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-300/21 Среда, 15.12.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-292/21 Среда, 15.12.2021 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-303/21 Среда, 15.12.2021 14:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-57/21 Четврток, 16.12.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-93/21 Петок, 17.12.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-294/21 Петок, 17.12.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-92/21 Петок, 17.12.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-295/21 Петок, 17.12.2021 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-1/21 Петок, 17.12.2021 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-2/21 Петок, 17.12.2021 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-293/21 Петок, 17.12.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-3/21 Петок, 17.12.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-7/21 Петок, 17.12.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-6/21 Петок, 17.12.2021 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-116/21 Петок, 17.12.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-115/21 Петок, 17.12.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-120/21 Петок, 17.12.2021 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-119/21 Петок, 17.12.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-7/20 Петок, 17.12.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-118/21 Петок, 17.12.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-293/21 Петок, 17.12.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-117/21 Петок, 17.12.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-117/21 Петок, 17.12.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-95/21 Петок, 17.12.2021 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-94/21 Петок, 17.12.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-93/21 Понеделник, 20.12.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-92/21 Понеделник, 20.12.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-91/21 Понеделник, 20.12.2021 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
П4-10/21 Понеделник, 20.12.2021 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-275/21 Понеделник, 20.12.2021 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-274/21 Понеделник, 20.12.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-273/21 Понеделник, 20.12.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-272/21 Понеделник, 20.12.2021 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-271/21 Понеделник, 20.12.2021 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-270/21 Понеделник, 20.12.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-263/21 Понеделник, 20.12.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-269/21 Понеделник, 20.12.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-268/21 Понеделник, 20.12.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-280/21 Понеделник, 20.12.2021 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-281/21 Понеделник, 20.12.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-99/20 Вторник, 21.12.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-99/20 Вторник, 21.12.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-46/21 Среда, 22.12.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-47/21 Четврток, 23.12.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-69/21 Четврток, 23.12.2021 13:30 Судница 4 Спиро Борисов
К-2/21 Петок, 24.12.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-65/21 Петок, 24.12.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
К-25/21 Петок, 24.12.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-347/21 Понеделник, 27.12.2021 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
К-84/20 Понеделник, 27.12.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-20/21 Вторник, 28.12.2021 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-568/21 Среда, 29.12.2021 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-111/20 Среда, 29.12.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-99/20 Среда, 29.12.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-30/21 Вторник, 4.1.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-104/20 Вторник, 11.1.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-8/21 Четврток, 13.1.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-88/20 Понеделник, 17.1.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_