Полумесечен календар на судења - октомври 2019, i [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Полумесечен календар на судења - октомври 2019, i

Новости  |  30.9.2019
Полумесечен календар на судења
Предмет Датум Време Просторија Судија
РО-119/19 Вторник, 1.10.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-118/19 Вторник, 1.10.2019 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-22/19 Вторник, 1.10.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-112/19 Вторник, 1.10.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П5-2/19 Среда, 2.10.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-9/19 Среда, 2.10.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-10/19 Среда, 2.10.2019 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-122/19 Среда, 2.10.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-91/19 Четврток, 3.10.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-104/19 Четврток, 3.10.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-45/19 Понеделник, 7.10.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-55/19 Понеделник, 7.10.2019 09:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-5/19 Понеделник, 7.10.2019 10:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-6/19 Понеделник, 7.10.2019 10:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-4/19 Понеделник, 7.10.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-13/19 Вторник, 8.10.2019 08:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-20/19 Вторник, 8.10.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-35/15 Вторник, 8.10.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
МАЛВП-14/19 Вторник, 8.10.2019 09:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-15/19 Вторник, 8.10.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-256/17 Четврток, 10.10.2019 08:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-252/17 Четврток, 10.10.2019 08:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-243/17 Четврток, 10.10.2019 08:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-2/19 Четврток, 10.10.2019 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-31/19 Четврток, 10.10.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-5/19 Четврток, 10.10.2019 09:05 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-24/19 Четврток, 10.10.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-20/19 Понеделник, 14.10.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-58/19 Понеделник, 14.10.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-15/19 Понеделник, 14.10.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-5/19 Вторник, 15.10.2019 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-69/19 Вторник, 15.10.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-4/19 Вторник, 15.10.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
П4-20/19 Вторник, 15.10.2019 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-24/19 Среда, 16.10.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-124/19 Среда, 16.10.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-45/18 Среда, 16.10.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КПОВ-2/19 Среда, 16.10.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КПОВ-1/19 Среда, 16.10.2019 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-27/19 Четврток, 17.10.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-189/19 Петок, 18.10.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-202/19 Петок, 18.10.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-201/19 Петок, 18.10.2019 09:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-200/19 Петок, 18.10.2019 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-204/19 Петок, 18.10.2019 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-199/19 Петок, 18.10.2019 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-198/19 Петок, 18.10.2019 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-197/19 Петок, 18.10.2019 10:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-196/19 Петок, 18.10.2019 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-193/19 Петок, 18.10.2019 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-195/19 Петок, 18.10.2019 11:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-181/19 Петок, 18.10.2019 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-194/19 Петок, 18.10.2019 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-193/19 Петок, 18.10.2019 11:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-192/19 Петок, 18.10.2019 12:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-180/19 Петок, 18.10.2019 12:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-191/19 Петок, 18.10.2019 12:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-190/19 Петок, 18.10.2019 12:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-203/19 Петок, 18.10.2019 12:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-203/19 Петок, 18.10.2019 12:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-188/19 Петок, 18.10.2019 12:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-187/19 Петок, 18.10.2019 13:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-186/19 Петок, 18.10.2019 13:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-185/19 Петок, 18.10.2019 13:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-184/19 Петок, 18.10.2019 13:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-183/19 Петок, 18.10.2019 13:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-182/19 Петок, 18.10.2019 14:00 Соба 4 Ацо Тасев
ОДС-3/19 Понеделник, 21.10.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-34/16 Понеделник, 21.10.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-61/18 Понеделник, 21.10.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-72/16 Понеделник, 21.10.2019 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
П4-18/19 Понеделник, 21.10.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-61/16 Понеделник, 21.10.2019 12:30 Соба 4 Ацо Тасев
РО-98/19 Вторник, 22.10.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-99/19 Вторник, 22.10.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-30/19 Вторник, 22.10.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-29/19 Вторник, 22.10.2019 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-8/19 Четврток, 24.10.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-21/19 Четврток, 24.10.2019 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-120/19 Петок, 25.10.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-19/19 Понеделник, 28.10.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-21/19 Понеделник, 28.10.2019 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-87/19 Четврток, 31.10.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-2/19 Петок, 1.11.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-49/18 Понеделник, 4.11.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-13/19 Понеделник, 4.11.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-13/18 Понеделник, 4.11.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
П4-19/19 Понеделник, 4.11.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-51/18 Понеделник, 4.11.2019 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-57/18 Понеделник, 4.11.2019 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
П1-1/19 Понеделник, 4.11.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-48/19 Вторник, 5.11.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-25/18 Вторник, 5.11.2019 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-65/18 Четврток, 7.11.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-10/18 Четврток, 7.11.2019 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-104/18 Петок, 8.11.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-220/18 Петок, 8.11.2019 09:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-207/18 Петок, 8.11.2019 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-103/17 Петок, 8.11.2019 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-145/19 Петок, 8.11.2019 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-221/18 Петок, 8.11.2019 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-144/19 Петок, 8.11.2019 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-143/19 Петок, 8.11.2019 11:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-141/19 Петок, 8.11.2019 11:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-142/19 Петок, 8.11.2019 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-142/19 Петок, 8.11.2019 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-141/19 Петок, 8.11.2019 11:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-140/19 Петок, 8.11.2019 12:00 Соба 4 Ацо Тасев
К-22/19 Понеделник, 11.11.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-59/18 Понеделник, 11.11.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-29/18 Понеделник, 11.11.2019 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
К-12/19 Понеделник, 11.11.2019 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-17/18 Понеделник, 11.11.2019 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
К-29/19 Понеделник, 11.11.2019 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-17/19 Понеделник, 11.11.2019 12:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-94/19 Четврток, 14.11.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-187/17 Четврток, 14.11.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-118/18 Четврток, 14.11.2019 09:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-82/18 Четврток, 14.11.2019 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-100/18 Четврток, 14.11.2019 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-93/19 Четврток, 14.11.2019 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-146/18 Четврток, 14.11.2019 10:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-211/18 Четврток, 14.11.2019 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-102/18 Четврток, 14.11.2019 11:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-155/18 Четврток, 14.11.2019 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-195/18 Четврток, 14.11.2019 11:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-103/18 Четврток, 14.11.2019 12:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-195/18 Четврток, 14.11.2019 12:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-180/18 Четврток, 14.11.2019 12:15 Соба 4 Ацо Тасев
К-23/19 Петок, 15.11.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-43/19 Петок, 15.11.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
РО-25/19 Петок, 15.11.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-38/19 Петок, 15.11.2019 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-39/19 Петок, 15.11.2019 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
К-15/19 Петок, 15.11.2019 12:00 Соба 4 Ацо Тасев
К-2/19 Петок, 15.11.2019 12:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-30/18 Понеделник, 18.11.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-52/18 Понеделник, 18.11.2019 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-18/19 Понеделник, 18.11.2019 13:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-94/19 Вторник, 19.11.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-33/18 Четврток, 21.11.2019 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-61/16 Четврток, 21.11.2019 12:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-5/17 Петок, 22.11.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-27/19 Петок, 22.11.2019 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-30/17 Петок, 22.11.2019 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-27/17 Петок, 22.11.2019 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-25/18 Петок, 22.11.2019 10:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-31/18 Петок, 22.11.2019 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-32/18 Петок, 22.11.2019 11:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-32/19 Петок, 22.11.2019 11:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-10/19 Петок, 22.11.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-9/18 Петок, 22.11.2019 12:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-9/18 Петок, 22.11.2019 12:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-55/19 Петок, 22.11.2019 12:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-66/19 Петок, 22.11.2019 12:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-29/19 Петок, 22.11.2019 12:30 Соба 4 Ацо Тасев
П4-6/19 Понеделник, 25.11.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-69/18 Понеделник, 25.11.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-69/18 Понеделник, 25.11.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-28/19 Вторник, 26.11.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-27/19 Вторник, 26.11.2019 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-26/19 Вторник, 26.11.2019 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-24/19 Вторник, 26.11.2019 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-25/19 Вторник, 26.11.2019 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-23/19 Вторник, 26.11.2019 10:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-23/19 Вторник, 26.11.2019 10:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-17/19 Вторник, 26.11.2019 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-19/19 Вторник, 26.11.2019 11:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-18/19 Вторник, 26.11.2019 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-22/19 Вторник, 26.11.2019 11:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-22/19 Вторник, 26.11.2019 11:45 Соба 4 Ацо Тасев
К-69/18 Четврток, 28.11.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-71/18 Четврток, 28.11.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-18/17 Вторник, 3.12.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-25/18 Вторник, 3.12.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-24/18 Вторник, 3.12.2019 09:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-23/18 Вторник, 3.12.2019 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-23/19 Вторник, 3.12.2019 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-5/17 Вторник, 3.12.2019 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-21/18 Вторник, 3.12.2019 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-6/17 Вторник, 3.12.2019 10:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-21/19 Вторник, 3.12.2019 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-20/19 Вторник, 3.12.2019 11:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-20/19 Вторник, 3.12.2019 11:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-20/19 Вторник, 3.12.2019 11:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-16/19 Вторник, 3.12.2019 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-6/18 Вторник, 3.12.2019 13:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-2/18 Вторник, 3.12.2019 13:45 Соба 4 Ацо Тасев
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_