Одлагање на судски рочишта [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Одлагање на судски рочишта

Известувања, Новости  |  01.12.2022
Известување

Се известуваат странките да сите рочишта кои се закажани во декември месец во Основен суд Виница, по предмети од кривична материја - „Уписник за кривични предмети“ (ознака „К“), се одлагаат за идна, не одредена дата, за кога странките повторно ќе бидат известени.

Во продолжение е наведена листата од предмети во уписник за кривични предмети, чии рочишта се одложуваат.

Со почит.

К-13/22 Четврток, 22.12.2022 12:30 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-18/22 Понеделник, 19.12.2022 10:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-19/22 Вторник, 6.12.2022 10:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-22/22 Среда, 7.12.2022 10:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-23/22 Четврток, 15.12.2022 10:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-24/22 Среда, 7.12.2022 12:30 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-28/22 Среда, 21.12.2022 10:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-30/21 Четврток, 1.12.2022 13:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-36/22 Понеделник, 5.12.2022 10:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-38/22 Четврток, 1.12.2022 10:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-39/21 Петок, 2.12.2022 11:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-44/22 Петок, 16.12.2022 13:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-45/22 Четврток, 1.12.2022 09:30 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-46/22 Вторник, 6.12.2022 13:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-47/22 Петок, 9.12.2022 13:30 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-51/22 Понеделник, 26.12.2022 13:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-67/21 Среда, 28.12.2022 10:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-69/22 Четврток, 1.12.2022 15:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-7/22 Среда, 28.12.2022 10:15 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-70/22 Понеделник, 5.12.2022 10:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-75/22 Понеделник, 12.12.2022 13:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-76/21 Вторник, 13.12.2022 13:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-76/22 Петок, 9.12.2022 10:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-77/22 Петок, 9.12.2022 12:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-78/22 Понеделник, 12.12.2022 10:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-79/22 Вторник, 20.12.2022 10:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-79/22 Вторник, 20.12.2022 10:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-8/21 Вторник, 13.12.2022 10:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-80/22 Вторник, 20.12.2022 10:30 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-81/22 Вторник, 20.12.2022 11:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-81/22 Вторник, 20.12.2022 11:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-83/22 Среда, 21.12.2022 13:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-84/20 Петок, 2.12.2022 13:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-85/22 Четврток, 22.12.2022 10:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-86/22 Понеделник, 26.12.2022 10:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-88/20 Среда, 7.12.2022 13:30 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-90/21 Петок, 16.12.2022 10:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
К-93/22 Четврток, 15.12.2022 13:00 Судница 4 Даниела Костадинова Тиловска
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_