Полумесечен календар на судења за Октомври 2017 - прва половина [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Полумесечен календар на судења за Октомври 2017 - прва половина

Известувања, Новости  |  28.9.2017
Табеларен приказ на полумесечен календар на судења за месец Октомври 2017.
Предмет Датум Време Просторија Судија
ВПП1-5/17 Понеделник, 2.10.2017 08:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-28/17 Понеделник, 2.10.2017 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-14/17 Вторник, 3.10.2017 13:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-15/17 Вторник, 3.10.2017 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-16/17 Вторник, 3.10.2017 13:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-35/15 Среда, 4.10.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-46/17 Среда, 4.10.2017 12:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПЛ1-П-14/17 Среда, 4.10.2017 13:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-15/17 Среда, 4.10.2017 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-16/17 Среда, 4.10.2017 13:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-47/17 Четврток, 5.10.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-53/16 Четврток, 5.10.2017 11:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ВПП1-6/17 Петок, 6.10.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-О-35/17 Понеделник, 9.10.2017 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-О-36/17 Понеделник, 9.10.2017 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П1-6/17 Понеделник, 9.10.2017 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-55/15 Понеделник, 9.10.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-48/17 Понеделник, 9.10.2017 11:30 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П3-4/17 Понеделник, 9.10.2017 13:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-26/17 Вторник, 10.10.2017 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-163/17 Вторник, 10.10.2017 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-179/17 Вторник, 10.10.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-187/17 Вторник, 10.10.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П1-8/17 Вторник, 10.10.2017 11:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-49/17 Вторник, 10.10.2017 11:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-176/17 Вторник, 10.10.2017 13:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-42/17 Четврток, 12.10.2017 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-21/17 Петок, 13.10.2017 13:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-38/17 Понеделник, 16.10.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-72/16 Понеделник, 16.10.2017 11:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-45/17 Четврток, 19.10.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-34/16 Вторник, 24.10.2017 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-62/16 Вторник, 24.10.2017 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П1-7/17 Вторник, 24.10.2017 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-41/17 Петок, 27.10.2017 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-40/17 Петок, 27.10.2017 11:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-53/16 Среда, 1.11.2017 11:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П2-28/17 Четврток, 2.11.2017 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-30/17 Четврток, 2.11.2017 13:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-33/15 Вторник, 7.11.2017 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_