Календар на судења - февруари 2020, ii [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Календар на судења - февруари 2020, ii

Новости  |  14.2.2020
Календар на судења
Предмет Датум Време Просторија Судија
П5-3/19 Вторник, 18.2.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-69/19 Вторник, 18.2.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-70/19 Вторник, 18.2.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
РО-6/20 Вторник, 18.2.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-5/20 Вторник, 18.2.2020 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-159/19 Вторник, 18.2.2020 12:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-160/19 Вторник, 18.2.2020 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-116/19 Вторник, 18.2.2020 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-114/19 Вторник, 18.2.2020 13:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-91/19 Среда, 19.2.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-17/18 Среда, 19.2.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-71/18 Среда, 19.2.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-29/18 Четврток, 20.2.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
РО-69/19 Четврток, 20.2.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-43/19 Четврток, 20.2.2020 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
РО-25/19 Четврток, 20.2.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-39/19 Четврток, 20.2.2020 12:00 Соба 4 Ацо Тасев
П2-24/19 Четврток, 20.2.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-7/20 Петок, 21.2.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-135/19 Петок, 21.2.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-134/19 Петок, 21.2.2020 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-26/19 Петок, 21.2.2020 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-73/20 Понеделник, 24.2.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-74/20 Понеделник, 24.2.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-249/19 Понеделник, 24.2.2020 09:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-253/19 Понеделник, 24.2.2020 09:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-242/19 Понеделник, 24.2.2020 09:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-140/19 Понеделник, 24.2.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-227/19 Понеделник, 24.2.2020 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-142/19 Понеделник, 24.2.2020 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-157/19 Понеделник, 24.2.2020 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-157/19 Понеделник, 24.2.2020 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-199/19 Понеделник, 24.2.2020 10:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-156/19 Понеделник, 24.2.2020 10:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-184/19 Понеделник, 24.2.2020 10:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-227/19 Понеделник, 24.2.2020 10:50 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-186/19 Понеделник, 24.2.2020 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-162/19 Понеделник, 24.2.2020 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-255/19 Понеделник, 24.2.2020 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-235/19 Понеделник, 24.2.2020 11:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-120/19 Понеделник, 24.2.2020 11:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-133/19 Понеделник, 24.2.2020 11:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-120/19 Понеделник, 24.2.2020 11:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-129/19 Понеделник, 24.2.2020 11:15 Соба 4 Ацо Тасев
П1-10/19 Понеделник, 24.2.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-112/19 Понеделник, 24.2.2020 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-233/19 Понеделник, 24.2.2020 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-233/19 Понеделник, 24.2.2020 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-164/19 Понеделник, 24.2.2020 11:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-55/20 Понеделник, 24.2.2020 11:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-214/19 Понеделник, 24.2.2020 11:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-159/19 Понеделник, 24.2.2020 11:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-158/19 Понеделник, 24.2.2020 11:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-44/20 Понеделник, 24.2.2020 12:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-1/20 Понеделник, 24.2.2020 12:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-258/19 Понеделник, 24.2.2020 12:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-257/19 Понеделник, 24.2.2020 12:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-48/20 Понеделник, 24.2.2020 12:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-47/20 Понеделник, 24.2.2020 12:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-30/19 Понеделник, 24.2.2020 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-265/19 Понеделник, 24.2.2020 12:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-252/17 Понеделник, 24.2.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-87/19 Понеделник, 24.2.2020 13:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-27/19 Понеделник, 24.2.2020 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-59/18 Вторник, 25.2.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-69/18 Вторник, 25.2.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-13/18 Вторник, 25.2.2020 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-25/18 Среда, 26.2.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-1/20 Среда, 26.2.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-3/20 Среда, 26.2.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-2/20 Среда, 26.2.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-75/20 Среда, 26.2.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-40/19 Среда, 26.2.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-39/19 Среда, 26.2.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-220/19 Среда, 26.2.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-220/19 Среда, 26.2.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-49/20 Среда, 26.2.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-44/19 Среда, 26.2.2020 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-45/19 Среда, 26.2.2020 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-23/19 Среда, 26.2.2020 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-28/19 Среда, 26.2.2020 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-46/19 Среда, 26.2.2020 10:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-23/19 Среда, 26.2.2020 10:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-37/19 Среда, 26.2.2020 10:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-37/19 Среда, 26.2.2020 10:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-70/20 Среда, 26.2.2020 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-1/20 Среда, 26.2.2020 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-71/20 Среда, 26.2.2020 11:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-2/20 Среда, 26.2.2020 11:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-27/19 Среда, 26.2.2020 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-48/19 Среда, 26.2.2020 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-72/20 Среда, 26.2.2020 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-29/19 Среда, 26.2.2020 11:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-16/19 Среда, 26.2.2020 11:45 Соба 4 Ацо Тасев
К-56/19 Четврток, 27.2.2020 09:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-27/19 Четврток, 27.2.2020 09:15 Соба 4 Ацо Тасев
К-12/19 Четврток, 27.2.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-21/19 Четврток, 27.2.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-3/20 Четврток, 27.2.2020 10:45 Соба 4 Ацо Тасев
КС-КР-49/18 Четврток, 27.2.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-70/19 Петок, 28.2.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-39/19 Петок, 28.2.2020 12:00 Соба 4 Ацо Тасев
К-39/19 Петок, 28.2.2020 12:00 Соба 4 Ацо Тасев
К-34/19 Понеделник, 2.3.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-10/19 Вторник, 3.3.2020 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-1/20 Вторник, 3.3.2020 08:35 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-151/19 Вторник, 3.3.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-4/20 Вторник, 3.3.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
РО-24/19 Вторник, 3.3.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-64/19 Вторник, 3.3.2020 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
П4-29/19 Среда, 4.3.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-46/19 Среда, 4.3.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-72/16 Среда, 4.3.2020 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
РО-5/20 Среда, 4.3.2020 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-166/19 Среда, 4.3.2020 12:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ВПП1-4/19 Среда, 4.3.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-31/19 Четврток, 5.3.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-29/18 Четврток, 5.3.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
МАЛВП-2/20 Четврток, 5.3.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-65/18 Четврток, 5.3.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
РО-134/19 Четврток, 5.3.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-43/19 Четврток, 5.3.2020 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
РО-135/19 Четврток, 5.3.2020 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-29/18 Петок, 6.3.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-65/18 Петок, 6.3.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
П2-32/19 Понеделник, 9.3.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-3/20 Понеделник, 9.3.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-1/20 Понеделник, 9.3.2020 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-168/19 Вторник, 10.3.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-9/20 Вторник, 10.3.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-30/19 Четврток, 12.3.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-25/19 Четврток, 12.3.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-25/18 Четврток, 12.3.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-1/20 Понеделник, 16.3.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-2/19 Понеделник, 16.3.2020 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-91/19 Вторник, 24.3.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-25/19 Вторник, 24.3.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-61/16 Среда, 25.3.2020 12:00 Соба 4 Ацо Тасев
К-4/19 Четврток, 26.3.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-71/18 Понеделник, 30.3.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-17/18 Понеделник, 30.3.2020 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_