Календар на судења - септември 2020, ii [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Календар на судења - септември 2020, ii

Новости  |  15.9.2020
Календар на судења
Предмет Датум Време Просторија Судија
РО-18/20 Вторник, 15.9.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-19/20 Вторник, 15.9.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-20/20 Вторник, 15.9.2020 09:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-17/18 Вторник, 15.9.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-29/18 Вторник, 15.9.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
МАЛВП-3/20 Вторник, 15.9.2020 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-5/20 Вторник, 15.9.2020 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-15/20 Среда, 16.9.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-40/18 Среда, 16.9.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-51/18 Среда, 16.9.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
РО-36/20 Четврток, 17.9.2020 08:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-6/20 Четврток, 17.9.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-52/18 Четврток, 17.9.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
РО-134/19 Четврток, 17.9.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-135/19 Четврток, 17.9.2020 11:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-57/18 Четврток, 17.9.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-69/18 Петок, 18.9.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-65/18 Петок, 18.9.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
П5-1/20 Понеделник, 21.9.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-63/2013 Понеделник, 21.9.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
П1-3/20 Понеделник, 21.9.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-71/18 Понеделник, 21.9.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-60/20 Вторник, 22.9.2020 09:00 Судница 0 Спиро Борисов
П1-10/19 Вторник, 22.9.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-57/19 Вторник, 22.9.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-4/19 Вторник, 22.9.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-7/19 Вторник, 22.9.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ВПП1-1/20 Вторник, 22.9.2020 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-2/20 Среда, 23.9.2020 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-11/19 Среда, 23.9.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-12/19 Среда, 23.9.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ВПП-2/20 Четврток, 24.9.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-15/19 Четврток, 24.9.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-29/19 Четврток, 24.9.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
П2-3/20 Четврток, 24.9.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-16/19 Четврток, 24.9.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-16/20 Четврток, 24.9.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
КС-КР-16/20 Четврток, 24.9.2020 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-8/20 Четврток, 24.9.2020 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-17/19 Петок, 25.9.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-21/19 Понеделник, 28.9.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-52/20 Понеделник, 28.9.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
К-42/19 Вторник, 29.9.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-44/19 Вторник, 29.9.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-49/19 Среда, 30.9.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-50/19 Среда, 30.9.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
МАЛВП-4/20 Четврток, 1.10.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-51/19 Четврток, 1.10.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-52/19 Четврток, 1.10.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
РО-40/20 Четврток, 1.10.2020 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-37/20 Четврток, 1.10.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-41/20 Петок, 2.10.2020 08:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-9/20 Петок, 2.10.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-7/20 Петок, 2.10.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-18/20 Понеделник, 5.10.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-20/20 Понеделник, 5.10.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-19/20 Понеделник, 5.10.2020 09:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-53/16 Понеделник, 5.10.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
РО-33/20 Понеделник, 5.10.2020 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-34/20 Понеделник, 5.10.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-51/20 Понеделник, 5.10.2020 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
К-63/19 Вторник, 6.10.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-65/19 Вторник, 6.10.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-34/16 Среда, 7.10.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-62/16 Среда, 7.10.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
П4-4/20 Среда, 7.10.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-14/20 Четврток, 8.10.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-68/19 Четврток, 8.10.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
П2-19/20 Четврток, 8.10.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-11/20 Четврток, 8.10.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-70/19 Петок, 9.10.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-1/20 Петок, 9.10.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-3/20 Понеделник, 12.10.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-61/16 Понеделник, 12.10.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
РО-42/20 Вторник, 13.10.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-7/20 Вторник, 13.10.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-9/20 Вторник, 13.10.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-10/20 Среда, 14.10.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-12/20 Среда, 14.10.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-13/20 Четврток, 15.10.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-14/20 Четврток, 15.10.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-15/20 Петок, 16.10.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
П1-5/20 Петок, 16.10.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-24/20 Понеделник, 19.10.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-24/19 Понеделник, 19.10.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-17/20 Понеделник, 19.10.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
РО-91/19 Понеделник, 19.10.2020 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-19/19 Понеделник, 19.10.2020 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-18/20 Понеделник, 19.10.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
РО-25/19 Понеделник, 19.10.2020 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-20/20 Вторник, 20.10.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-21/20 Вторник, 20.10.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-22/20 Среда, 21.10.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-25/20 Четврток, 22.10.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-29/20 Понеделник, 26.10.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
П2-3/20 Понеделник, 26.10.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-30/20 Понеделник, 26.10.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-37/20 Петок, 30.10.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-38/20 Петок, 30.10.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-39/20 Понеделник, 2.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-71/20 Понеделник, 2.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-68/20 Вторник, 3.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-66/20 Вторник, 3.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-28/19 Среда, 4.11.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-32/19 Четврток, 5.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-35/19 Четврток, 5.11.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-37/19 Петок, 6.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-4/20 Петок, 6.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-2/20 Петок, 6.11.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-7/20 Петок, 6.11.2020 14:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-5/20 Понеделник, 9.11.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-6/20 Вторник, 10.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-29/19 Вторник, 10.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-44/19 Вторник, 10.11.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-46/19 Вторник, 10.11.2020 14:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-5/20 Среда, 11.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-6/20 Среда, 11.11.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-7/20 Среда, 11.11.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-8/20 Среда, 11.11.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-9/20 Среда, 11.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-129/19 Четврток, 12.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-124/19 Четврток, 12.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-124/20 Четврток, 12.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-123/20 Четврток, 12.11.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-123/19 Четврток, 12.11.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-132/19 Четврток, 12.11.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-87/19 Четврток, 12.11.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-10/19 Четврток, 12.11.2020 13:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-252/17 Четврток, 12.11.2020 13:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-147/19 Четврток, 12.11.2020 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-164/19 Четврток, 12.11.2020 14:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-184/19 Петок, 13.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-198/19 Петок, 13.11.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-199/19 Петок, 13.11.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-227/19 Петок, 13.11.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-255/19 Петок, 13.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-258/19 Петок, 13.11.2020 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-17/20 Понеделник, 16.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-23/20 Понеделник, 16.11.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-22/20 Понеделник, 16.11.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-49/20 Понеделник, 16.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-55/20 Понеделник, 16.11.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-73/20 Понеделник, 16.11.2020 14:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-79/20 Вторник, 17.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-80/20 Вторник, 17.11.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-82/20 Вторник, 17.11.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-81/20 Вторник, 17.11.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-86/20 Вторник, 17.11.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-85/20 Вторник, 17.11.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-93/20 Вторник, 17.11.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-96/20 Вторник, 17.11.2020 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-99/20 Вторник, 17.11.2020 14:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-101/20 Среда, 18.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-102/20 Среда, 18.11.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-103/20 Среда, 18.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-105/20 Среда, 18.11.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-104/20 Среда, 18.11.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-107/20 Среда, 18.11.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-106/20 Среда, 18.11.2020 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-108/20 Среда, 18.11.2020 14:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-109/20 Четврток, 19.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-110/20 Четврток, 19.11.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-111/20 Четврток, 19.11.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-112/20 Четврток, 19.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-114/20 Четврток, 19.11.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-115/20 Четврток, 19.11.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-116/20 Четврток, 19.11.2020 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-117/20 Четврток, 19.11.2020 14:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-118/20 Петок, 20.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-125/20 Петок, 20.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-119/20 Петок, 20.11.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-120/20 Петок, 20.11.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-121/20 Петок, 20.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-122/20 Петок, 20.11.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-123/20 Петок, 20.11.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-124/20 Петок, 20.11.2020 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-126/20 Среда, 25.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-127/20 Среда, 25.11.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-128/20 Среда, 25.11.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-129/20 Среда, 25.11.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-130/20 Среда, 25.11.2020 11:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-132/20 Среда, 25.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-131/20 Среда, 25.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-133/20 Среда, 25.11.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
К-73/20 Среда, 2.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-74/20 Среда, 2.12.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
К-45/20 Четврток, 3.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-79/20 Четврток, 3.12.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-48/20 Петок, 4.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-53/19 Среда, 9.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-81/20 Среда, 9.12.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_