Полумесечен календар на судења - мај 2019, i [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Полумесечен календар на судења - мај 2019, i

Новости  |  29.4.2019
Полумесечен календар на судења
Предмет Датум Време Просторија Судија
ПРК-О-16/19 Четврток, 2.5.2019 08:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-17/19 Четврток, 2.5.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-18/19 Четврток, 2.5.2019 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-19/19 Четврток, 2.5.2019 09:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-45/18 Четврток, 2.5.2019 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-5/19 Петок, 3.5.2019 08:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-2/19 Петок, 3.5.2019 08:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-43/19 Петок, 3.5.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-44/19 Петок, 3.5.2019 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-38/18 Петок, 3.5.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-13/19 Понеделник, 6.5.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-3/19 Понеделник, 6.5.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ОДС-2/19 Понеделник, 6.5.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-45/18 Понеделник, 6.5.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-ПП-6/19 Понеделник, 6.5.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-74/19 Вторник, 7.5.2019 08:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-10/19 Вторник, 7.5.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-11/19 Вторник, 7.5.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-12/19 Вторник, 7.5.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-13/19 Вторник, 7.5.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-15/19 Вторник, 7.5.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-14/19 Вторник, 7.5.2019 11:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-42/19 Вторник, 7.5.2019 11:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-5/19 Вторник, 7.5.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-238/18 Вторник, 7.5.2019 13:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-245/18 Вторник, 7.5.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-29/18 Вторник, 7.5.2019 13:35 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-10/19 Вторник, 7.5.2019 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-55/19 Среда, 8.5.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-56/19 Среда, 8.5.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-6/19 Среда, 8.5.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-10/19 Среда, 8.5.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-78/19 Понеделник, 13.5.2019 08:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-79/19 Понеделник, 13.5.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-80/19 Понеделник, 13.5.2019 08:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-81/19 Понеделник, 13.5.2019 08:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-82/19 Понеделник, 13.5.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-83/19 Понеделник, 13.5.2019 09:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-84/19 Понеделник, 13.5.2019 09:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-85/19 Понеделник, 13.5.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-77/19 Понеделник, 13.5.2019 09:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-88/19 Понеделник, 13.5.2019 09:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-87/19 Понеделник, 13.5.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-86/19 Понеделник, 13.5.2019 10:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-62/19 Понеделник, 13.5.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-89/19 Понеделник, 13.5.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-72/18 Понеделник, 13.5.2019 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-12/19 Понеделник, 13.5.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-13/19 Понеделник, 13.5.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-31/19 Вторник, 14.5.2019 08:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-48/19 Вторник, 14.5.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-7/19 Вторник, 14.5.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-24/19 Вторник, 14.5.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-53/19 Вторник, 14.5.2019 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-54/19 Вторник, 14.5.2019 11:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-62/19 Петок, 17.5.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-2/19 Петок, 17.5.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-7/19 Петок, 17.5.2019 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ВПП1-1/19 Петок, 17.5.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-29/18 Понеделник, 20.5.2019 08:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-238/18 Понеделник, 20.5.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-10/19 Понеделник, 20.5.2019 08:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-245/18 Понеделник, 20.5.2019 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-74/19 Понеделник, 20.5.2019 08:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-5/19 Понеделник, 20.5.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-33/18 Понеделник, 20.5.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-59/19 Понеделник, 20.5.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-45/19 Вторник, 21.5.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-57/19 Вторник, 21.5.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-55/19 Вторник, 21.5.2019 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-65/19 Вторник, 21.5.2019 12:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-66/19 Вторник, 21.5.2019 12:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-76/19 Вторник, 21.5.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-21/19 Вторник, 21.5.2019 13:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-9/18 Среда, 22.5.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-25/19 Понеделник, 27.5.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-49/18 Понеделник, 27.5.2019 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-14/19 Понеделник, 3.6.2019 08:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-252/17 Понеделник, 3.6.2019 08:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-268/17 Понеделник, 3.6.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-256/17 Понеделник, 3.6.2019 08:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-243/17 Понеделник, 3.6.2019 08:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-38/18 Понеделник, 3.6.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-31/18 Понеделник, 3.6.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-10/19 Четврток, 6.6.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-8/19 Петок, 7.6.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-25/18 Петок, 7.6.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-5/19 Среда, 12.6.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_