Полумесечен календар на судења - септември 2019, i [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Полумесечен календар на судења - септември 2019, i

Новости  |  30.8.2019
Полумесечен календар на судења
Предмет Датум Време Просторија Судија
ПРК-С-87/19 Понеделник, 2.9.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-45/19 Понеделник, 2.9.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-101/19 Понеделник, 2.9.2019 09:00 Соба 4 Ацо Тасев
РО-55/19 Понеделник, 2.9.2019 09:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-102/19 Понеделник, 2.9.2019 09:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-100/19 Понеделник, 2.9.2019 09:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-51/18 Понеделник, 2.9.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-99/19 Понеделник, 2.9.2019 09:45 Соба 4 Ацо Тасев
К-110/2013 Понеделник, 2.9.2019 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-97/19 Понеделник, 2.9.2019 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-98/19 Понеделник, 2.9.2019 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-104/19 Понеделник, 2.9.2019 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
К-36/17 Понеделник, 2.9.2019 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-96/19 Понеделник, 2.9.2019 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-103/19 Понеделник, 2.9.2019 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-95/19 Понеделник, 2.9.2019 11:30 Соба 4 Ацо Тасев
П4-19/19 Понеделник, 2.9.2019 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-16/19 Понеделник, 2.9.2019 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-38/18 Среда, 4.9.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-58/19 Среда, 4.9.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-25/18 Среда, 4.9.2019 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-45/18 Среда, 4.9.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-13/19 Среда, 4.9.2019 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-49/18 Среда, 4.9.2019 14:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-48/19 Четврток, 5.9.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-5/19 Четврток, 5.9.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-6/19 Четврток, 5.9.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-7/19 Четврток, 5.9.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-15/19 Четврток, 5.9.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-24/19 Понеделник, 9.9.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-15/19 Вторник, 10.9.2019 08:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-24/19 Вторник, 10.9.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-6/19 Вторник, 10.9.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-7/19 Вторник, 10.9.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-69/19 Вторник, 10.9.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-94/19 Среда, 11.9.2019 08:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-93/19 Среда, 11.9.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-97/19 Среда, 11.9.2019 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-96/19 Среда, 11.9.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-95/19 Среда, 11.9.2019 09:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-89/19 Среда, 11.9.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-85/19 Среда, 11.9.2019 09:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-87/19 Среда, 11.9.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-88/19 Среда, 11.9.2019 10:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-83/19 Среда, 11.9.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-86/19 Среда, 11.9.2019 10:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-84/19 Среда, 11.9.2019 11:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-82/19 Среда, 11.9.2019 11:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-101/19 Среда, 11.9.2019 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-113/19 Среда, 11.9.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-114/19 Среда, 11.9.2019 12:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-116/19 Среда, 11.9.2019 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-117/19 Среда, 11.9.2019 12:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-115/19 Среда, 11.9.2019 12:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-98/19 Четврток, 12.9.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-99/19 Четврток, 12.9.2019 10:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-10/19 Четврток, 12.9.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-5/19 Четврток, 12.9.2019 12:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-29/18 Четврток, 12.9.2019 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-66/19 Четврток, 12.9.2019 12:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-55/19 Четврток, 12.9.2019 12:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-13/19 Понеделник, 16.9.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-14/19 Понеделник, 16.9.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-8/19 Понеделник, 16.9.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-6/19 Вторник, 17.9.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-15/19 Вторник, 17.9.2019 11:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-4/19 Среда, 18.9.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-25/19 Среда, 18.9.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-18/19 Среда, 18.9.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-19/19 Среда, 18.9.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-20/19 Среда, 18.9.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ВПП1-1/19 Понеделник, 23.9.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-3/19 Понеделник, 23.9.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-20/19 Понеделник, 23.9.2019 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
П4-21/19 Понеделник, 23.9.2019 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-21/19 Среда, 25.9.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-120/19 Среда, 25.9.2019 10:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-21/19 Среда, 25.9.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-28/19 Среда, 25.9.2019 13:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-119/19 Вторник, 1.10.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-118/19 Вторник, 1.10.2019 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-22/19 Вторник, 1.10.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-112/19 Вторник, 1.10.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П5-2/19 Среда, 2.10.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-9/19 Среда, 2.10.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-10/19 Среда, 2.10.2019 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-91/19 Четврток, 3.10.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-104/19 Четврток, 3.10.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-35/15 Вторник, 8.10.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-256/17 Четврток, 10.10.2019 08:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-252/17 Четврток, 10.10.2019 08:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-243/17 Четврток, 10.10.2019 08:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-2/19 Четврток, 10.10.2019 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-31/19 Четврток, 10.10.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-4/19 Вторник, 15.10.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-34/16 Понеделник, 21.10.2019 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-72/16 Понеделник, 21.10.2019 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
К-61/16 Понеделник, 21.10.2019 12:30 Соба 4 Ацо Тасев
П1-2/19 Петок, 1.11.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-19/19 Понеделник, 4.11.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-1/19 Понеделник, 4.11.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-61/16 Четврток, 21.11.2019 12:30 Соба 4 Ацо Тасев
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_