Календар на судења - јули/август, 2020 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Календар на судења - јули/август, 2020

Новости  |  13.7.2020
Календар на судења
Предмет Датум Време Просторија Судија
ВПП2-3/20 Четврток, 20.8.2020 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-24/19 Четврток, 20.8.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-91/19 Четврток, 20.8.2020 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-25/19 Четврток, 20.8.2020 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-35/20 Петок, 21.8.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ВПП1-1/20 Петок, 21.8.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-34/19 Петок, 21.8.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ВПП2-2/20 Понеделник, 24.8.2020 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-38/20 Понеделник, 24.8.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-37/20 Вторник, 1.9.2020 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-32/19 Вторник, 1.9.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-87/19 Вторник, 1.9.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-252/17 Вторник, 1.9.2020 13:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-10/19 Вторник, 1.9.2020 13:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-14/20 Среда, 2.9.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-2/20 Среда, 2.9.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-62/20 Среда, 2.9.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
РО-32/20 Среда, 2.9.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-5/20 Четврток, 3.9.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-33/20 Среда, 9.9.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-34/20 Среда, 9.9.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-4/20 Среда, 9.9.2020 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-16/20 Четврток, 10.9.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-18/20 Вторник, 15.9.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-19/20 Вторник, 15.9.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-20/20 Вторник, 15.9.2020 09:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-3/20 Вторник, 15.9.2020 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-134/19 Четврток, 17.9.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-135/19 Четврток, 17.9.2020 11:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П5-1/20 Понеделник, 21.9.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-3/20 Понеделник, 21.9.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-10/19 Вторник, 22.9.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-3/20 Четврток, 24.9.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-4/20 Четврток, 1.10.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_