Полумесечен календар на судења - март 2019, ii [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Полумесечен календар на судења - март 2019, ii

Новости  |  14.3.2019
Полумесечен календар на судења
Предмет Датум Време Просторија Судија
ПРК-С-2/19 Петок, 15.3.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-5/19 Петок, 15.3.2019 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-9/19 Петок, 15.3.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-2/19 Петок, 15.3.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-4/19 Петок, 15.3.2019 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-10/19 Петок, 15.3.2019 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-11/19 Петок, 15.3.2019 12:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-12/19 Петок, 15.3.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-13/19 Петок, 15.3.2019 13:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-14/19 Петок, 15.3.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-15/19 Петок, 15.3.2019 13:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-18/19 Понеделник, 18.3.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-19/19 Понеделник, 18.3.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-20/19 Понеделник, 18.3.2019 09:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-21/19 Понеделник, 18.3.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-26/18 Понеделник, 18.3.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-6/19 Понеделник, 18.3.2019 13:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-34/19 Вторник, 19.3.2019 08:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-35/19 Вторник, 19.3.2019 08:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-36/19 Вторник, 19.3.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-37/19 Вторник, 19.3.2019 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-38/19 Вторник, 19.3.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-39/19 Вторник, 19.3.2019 09:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-40/19 Вторник, 19.3.2019 09:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-41/19 Вторник, 19.3.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-42/19 Вторник, 19.3.2019 09:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-43/19 Вторник, 19.3.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-44/19 Вторник, 19.3.2019 10:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-45/19 Вторник, 19.3.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-10/19 Вторник, 19.3.2019 10:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-8/19 Вторник, 19.3.2019 13:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-7/18 Четврток, 21.3.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-46/19 Четврток, 21.3.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-9/19 Четврток, 21.3.2019 13:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-6/19 Четврток, 21.3.2019 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-5/19 Понеделник, 25.3.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-24/19 Понеделник, 25.3.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-238/18 Понеделник, 25.3.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-245/18 Понеделник, 25.3.2019 13:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-29/18 Понеделник, 25.3.2019 13:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-49/18 Вторник, 26.3.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-27/18 Среда, 27.3.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-28/18 Среда, 27.3.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-26/19 Среда, 27.3.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-27/19 Среда, 27.3.2019 10:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-28/19 Среда, 27.3.2019 11:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-11/19 Понеделник, 1.4.2019 08:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-1/19 Понеделник, 1.4.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-5/19 Понеделник, 1.4.2019 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-50/19 Понеделник, 1.4.2019 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-49/19 Вторник, 2.4.2019 08:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-25/19 Вторник, 2.4.2019 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ОДС-2/19 Вторник, 2.4.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-8/19 Среда, 3.4.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-2/19 Четврток, 4.4.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-11/19 Четврток, 4.4.2019 11:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-72/18 Четврток, 4.4.2019 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-ПП-6/19 Четврток, 4.4.2019 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-27/18 Понеделник, 8.4.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-12/19 Среда, 10.4.2019 08:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-47/19 Петок, 12.4.2019 08:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-48/19 Петок, 12.4.2019 08:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-31/19 Петок, 12.4.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-9/18 Петок, 12.4.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-7/19 Вторник, 16.4.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-9/18 Петок, 19.4.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-4/19 Понеделник, 22.4.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-33/18 Понеделник, 22.4.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-34/18 Понеделник, 22.4.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-25/18 Понеделник, 22.4.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-5/19 Вторник, 23.4.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-49/18 Среда, 24.4.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-245/17 Четврток, 25.4.2019 08:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-252/17 Четврток, 25.4.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-268/17 Четврток, 25.4.2019 08:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-243/17 Четврток, 25.4.2019 08:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-14/19 Четврток, 25.4.2019 08:55 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-256/17 Четврток, 25.4.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-31/18 Четврток, 25.4.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-33/18 Четврток, 25.4.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-45/18 Четврток, 2.5.2019 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-38/18 Петок, 3.5.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_