Полумесечен календар на судења - март 2019, i [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Полумесечен календар на судења - март 2019, i

Новости  |  28.2.2019
Полумесечен календар на судења
Предмет Датум Време Просторија Судија
ПРК-С-8/19 Петок, 1.3.2019 08:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-9/19 Петок, 1.3.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-7/19 Петок, 1.3.2019 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-33/18 Петок, 1.3.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-34/18 Петок, 1.3.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-37/18 Петок, 1.3.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-25/18 Петок, 1.3.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-10/19 Понеделник, 4.3.2019 09:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-2/19 Понеделник, 4.3.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-1/19 Понеделник, 4.3.2019 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-5/19 Понеделник, 4.3.2019 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-45/18 Понеделник, 4.3.2019 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-261/18 Вторник, 5.3.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ОДС-1/19 Вторник, 5.3.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-72/18 Вторник, 5.3.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-2/19 Вторник, 5.3.2019 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-3/19 Вторник, 5.3.2019 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-25/18 Вторник, 5.3.2019 13:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-8/18 Четврток, 7.3.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-9/18 Четврток, 7.3.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-6/19 Четврток, 7.3.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-7/19 Четврток, 7.3.2019 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-12/19 Понеделник, 11.3.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-11/19 Понеделник, 11.3.2019 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-38/18 Понеделник, 11.3.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-13/19 Понеделник, 11.3.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-3/19 Понеделник, 11.3.2019 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-8/19 Вторник, 12.3.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-14/19 Вторник, 12.3.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-15/19 Вторник, 12.3.2019 10:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-16/19 Вторник, 12.3.2019 10:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-17/19 Вторник, 12.3.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-18/19 Вторник, 12.3.2019 10:35 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-19/19 Вторник, 12.3.2019 10:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-20/19 Вторник, 12.3.2019 10:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-21/19 Вторник, 12.3.2019 11:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-22/19 Вторник, 12.3.2019 11:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-23/19 Вторник, 12.3.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-24/19 Вторник, 12.3.2019 12:05 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-25/19 Вторник, 12.3.2019 12:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-26/19 Вторник, 12.3.2019 12:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-27/19 Вторник, 12.3.2019 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-28/19 Вторник, 12.3.2019 12:35 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-29/19 Вторник, 12.3.2019 12:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-30/19 Вторник, 12.3.2019 12:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-31/19 Вторник, 12.3.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-32/19 Вторник, 12.3.2019 13:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-33/19 Вторник, 12.3.2019 13:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-2/19 Петок, 15.3.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-5/19 Петок, 15.3.2019 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-9/19 Петок, 15.3.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-2/19 Петок, 15.3.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-4/19 Петок, 15.3.2019 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-10/19 Петок, 15.3.2019 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-11/19 Петок, 15.3.2019 12:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-12/19 Петок, 15.3.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-13/19 Петок, 15.3.2019 13:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-14/19 Петок, 15.3.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-15/19 Петок, 15.3.2019 13:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-18/19 Понеделник, 18.3.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-19/19 Понеделник, 18.3.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-34/19 Вторник, 19.3.2019 08:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-35/19 Вторник, 19.3.2019 08:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-36/19 Вторник, 19.3.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-37/19 Вторник, 19.3.2019 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-38/19 Вторник, 19.3.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-39/19 Вторник, 19.3.2019 09:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-40/19 Вторник, 19.3.2019 09:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-41/19 Вторник, 19.3.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-42/19 Вторник, 19.3.2019 09:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-43/19 Вторник, 19.3.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-44/19 Вторник, 19.3.2019 10:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-45/19 Вторник, 19.3.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-10/19 Вторник, 19.3.2019 10:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-8/19 Вторник, 19.3.2019 13:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-7/18 Четврток, 21.3.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-5/19 Понеделник, 25.3.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-238/18 Понеделник, 25.3.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-245/18 Понеделник, 25.3.2019 13:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-29/18 Понеделник, 25.3.2019 13:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-49/18 Вторник, 26.3.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-27/18 Среда, 27.3.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-28/18 Среда, 27.3.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-27/18 Понеделник, 8.4.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-49/18 Среда, 24.4.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-245/17 Четврток, 25.4.2019 08:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-252/17 Четврток, 25.4.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-268/17 Четврток, 25.4.2019 08:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-243/17 Четврток, 25.4.2019 08:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-256/17 Четврток, 25.4.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-31/18 Четврток, 25.4.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_