Полумесечен календар на судења за март 2018 - прва половина [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Полумесечен календар на судења за март 2018 - прва половина

Известувања, Новости  |  28.2.2018
Табеларен приказ на полумесечен календар на судења за месец Март 2018.
Предмет Датум Време Просторија Судија
ПРК-С-240/17 Четврток, 1.3.2018 08:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ВПП1-2/18 Четврток, 1.3.2018 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-7/18 Четврток, 1.3.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-6/18 Петок, 2.3.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-8/18 Петок, 2.3.2018 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-7/18 Понеделник, 5.3.2018 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П1-12/17 Понеделник, 5.3.2018 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-33/18 Понеделник, 5.3.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-34/18 Понеделник, 5.3.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П1-11/17 Понеделник, 5.3.2018 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-3/18 Вторник, 6.3.2018 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-6/18 Петок, 9.3.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-6/18 Петок, 9.3.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-Ј-8/18 Понеделник, 12.3.2018 09:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
К-3/18 Понеделник, 12.3.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
П4-1/18 Вторник, 13.3.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-252/17 Среда, 14.3.2018 08:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-252/17 Среда, 14.3.2018 08:00 Соба 4 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-245/17 Среда, 14.3.2018 08:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-245/17 Среда, 14.3.2018 08:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-243/17 Среда, 14.3.2018 08:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-243/17 Среда, 14.3.2018 08:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-244/17 Среда, 14.3.2018 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-246/17 Среда, 14.3.2018 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-256/17 Среда, 14.3.2018 09:00 Соба 4 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-36/18 Среда, 14.3.2018 14:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ВПП1-8/15 Четврток, 15.3.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-3/18 Четврток, 15.3.2018 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-7/17 Четврток, 15.3.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-5/18 Петок, 16.3.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-35/18 Петок, 16.3.2018 14:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
ПРК-С-263/17 Вторник, 20.3.2018 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-2/18 Вторник, 20.3.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-4/18 Четврток, 22.3.2018 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-41/17 Четврток, 22.3.2018 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-26/17 Петок, 23.3.2018 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ВПП1-1/18 Петок, 23.3.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-1/18 Петок, 23.3.2018 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-42/17 Понеделник, 26.3.2018 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-34/17 Понеделник, 26.3.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-2/18 Вторник, 27.3.2018 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-268/17 Вторник, 10.4.2018 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-64/17 Понеделник, 7.5.2018 10:00 Соба 4 Љубчо Прокопенко
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_