Полумесечен календар на судења - мај 2019, ii [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Полумесечен календар на судења - мај 2019, ii

Новости  |  14.5.2019
Полумесечен календар на судења
Предмет Датум Време Просторија Судија
РО-62/19 Петок, 17.5.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-2/19 Петок, 17.5.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-7/19 Петок, 17.5.2019 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ВПП1-1/19 Петок, 17.5.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-29/18 Понеделник, 20.5.2019 08:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-238/18 Понеделник, 20.5.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-10/19 Понеделник, 20.5.2019 08:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-245/18 Понеделник, 20.5.2019 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-74/19 Понеделник, 20.5.2019 08:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-5/19 Понеделник, 20.5.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-33/18 Понеделник, 20.5.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-75/19 Понеделник, 20.5.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-60/19 Понеделник, 20.5.2019 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-61/19 Понеделник, 20.5.2019 11:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-59/19 Понеделник, 20.5.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-45/19 Вторник, 21.5.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-55/19 Вторник, 21.5.2019 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-57/19 Вторник, 21.5.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-55/19 Вторник, 21.5.2019 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-65/19 Вторник, 21.5.2019 12:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-66/19 Вторник, 21.5.2019 12:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-76/19 Вторник, 21.5.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-21/19 Вторник, 21.5.2019 13:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-11/19 Вторник, 21.5.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-9/18 Среда, 22.5.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-25/19 Понеделник, 27.5.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-58/19 Понеделник, 27.5.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-49/18 Понеделник, 27.5.2019 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-56/19 Вторник, 28.5.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-14/19 Понеделник, 3.6.2019 08:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-252/17 Понеделник, 3.6.2019 08:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-268/17 Понеделник, 3.6.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-256/17 Понеделник, 3.6.2019 08:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-243/17 Понеделник, 3.6.2019 08:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-38/18 Понеделник, 3.6.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-31/18 Понеделник, 3.6.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-65/19 Вторник, 4.6.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-5/19 Четврток, 6.6.2019 08:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-2/19 Четврток, 6.6.2019 08:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-43/19 Четврток, 6.6.2019 08:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-44/19 Четврток, 6.6.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-10/19 Четврток, 6.6.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-3/19 Четврток, 6.6.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-8/19 Петок, 7.6.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-25/18 Петок, 7.6.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-45/18 Петок, 7.6.2019 14:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-5/19 Среда, 12.6.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-13/19 Среда, 12.6.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-14/19 Среда, 12.6.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-15/19 Среда, 12.6.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-6/19 Среда, 3.7.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_