Промена на овластено лице за прием на пријави од укажувачи [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Промена на овластено лице за прием на пријави од укажувачи

Известувања, Изјави, Новости  |  19.2.2021
Овластено лице за прием на пријави од укажувачи

Согласно Законот за заштита на укажувачи (Сл.весник на РМ бр. 196/15), за овластено лице за прием на пријави од укажувачи, издвојување и обработка на податоците од пријавите и обезбедување на заштита на личните и други податоци на укажувачите, е назначено лицето Тања Јованова (решение во предмет СУ-04-38/21), вработена во Основен суд Виница на работно место стручен соработник. Овластеното лице може да се контактира на адреса ул. Бел Камен бр.11, Виница, телефон 033 361 755, мобилен 076 498 739 или на е-маил tanja.jovanova@osvinica.mk.

Тања Јованова, стручен соработник
ул. „Бел Камен“  бр.11, Виница,
телефон  033 361 755,
мобилен 076 498 739
е-маил tanja.jovanova@osvinica.mk

Со почит.


Повеќе.

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_