Годишен план за работа на судиите и вработените за 2021 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Годишен план за работа на судиите и вработените за 2021 година

Известувања, Новости  |  29.12.2020
Годишен план - распоред, за работа на судиите за 2021 година.

Република Македонија
СУ-04-244/20
29.12.2020 година
В и н и ц а

ГОДИШЕН РАСПОРЕД

за работа во 2021 година на судиите  и  вработените на Основен суд Виница

I

Претседател на судот

Судии

Васка Петрова

 Даниела Костадинова Тиловска

 Спиро Борисов


Објавен е Годишниот план- распоред, за работа на судиите и вработените во Основен суд Виница.

- Содржината на објавата можете да ја погледнете на оваа страница;

- Содржината на објавата во ПДФ форма од ACCMIS тука;

- Содржината на објавата во скенирана форма, тука.

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_