Завршна сметка за 2019 година - буџетски корисник Основен суд Виница [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Завршна сметка за 2019 година - буџетски корисник Основен суд Виница

Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  |  04.3.2020

Објавена е завршната сметка за буџетскиот корисник Основен суд Виница, за 2019 година. Приложени се извештаите за секоја од тритте сметки пооделно.
Документите се во „ПДФ“ форма и истите се достапни на оваа страница или директно тука:

- за сметка број „290101160660311“,
- за сметка број „290101160663119“,
- за сметка број „290101160669616“.

Со почит.

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_