Календар на судења - ноември 2020, i [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Календар на судења - ноември 2020, i

Новости  |  30.10.2020
Календар на судења
Предмет Датум Време Просторија Судија
П1-2/20 Понеделник, 2.11.2020 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-39/20 Понеделник, 2.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-52/20 Понеделник, 2.11.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
К-71/20 Понеделник, 2.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
МАЛВП-20/20 Понеделник, 2.11.2020 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-16/19 Понеделник, 2.11.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
П2-19/20 Понеделник, 2.11.2020 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-68/20 Вторник, 3.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-66/20 Вторник, 3.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
П4-7/20 Среда, 4.11.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-12/19 Среда, 4.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-28/19 Среда, 4.11.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
КС-КР-16/20 Среда, 4.11.2020 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-9/20 Четврток, 5.11.2020 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-84/20 Четврток, 5.11.2020 09:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-32/19 Четврток, 5.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-42/19 Четврток, 5.11.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-35/19 Четврток, 5.11.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
П2-17/20 Петок, 6.11.2020 08:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П5-1/20 Петок, 6.11.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-4/20 Петок, 6.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-37/19 Петок, 6.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-10/20 Петок, 6.11.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-2/20 Петок, 6.11.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-7/20 Петок, 6.11.2020 14:00 Судница 0 Спиро Борисов
П4-10/20 Понеделник, 9.11.2020 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-7/20 Понеделник, 9.11.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-82/20 Понеделник, 9.11.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-5/20 Понеделник, 9.11.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
П4-17/20 Понеделник, 9.11.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-12/20 Понеделник, 9.11.2020 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-6/20 Вторник, 10.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-16/20 Вторник, 10.11.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-29/19 Вторник, 10.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-44/19 Вторник, 10.11.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-46/19 Вторник, 10.11.2020 14:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-5/20 Среда, 11.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-6/20 Среда, 11.11.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-7/20 Среда, 11.11.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-8/20 Среда, 11.11.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-9/20 Среда, 11.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-267/20 Четврток, 12.11.2020 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-268/20 Четврток, 12.11.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-268/20 Четврток, 12.11.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ОДС-2/20 Четврток, 12.11.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-269/20 Четврток, 12.11.2020 11:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-124/20 Четврток, 12.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-129/19 Четврток, 12.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-124/19 Четврток, 12.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-270/20 Четврток, 12.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-123/20 Четврток, 12.11.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-123/19 Четврток, 12.11.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-132/19 Четврток, 12.11.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-87/19 Четврток, 12.11.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-10/19 Четврток, 12.11.2020 13:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-252/17 Четврток, 12.11.2020 13:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-147/19 Четврток, 12.11.2020 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-271/20 Четврток, 12.11.2020 13:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-164/19 Четврток, 12.11.2020 14:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-184/19 Петок, 13.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-198/19 Петок, 13.11.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-272/20 Петок, 13.11.2020 10:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-199/19 Петок, 13.11.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-273/20 Петок, 13.11.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-227/19 Петок, 13.11.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-255/19 Петок, 13.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-274/20 Петок, 13.11.2020 12:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-258/19 Петок, 13.11.2020 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-275/20 Петок, 13.11.2020 13:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-17/20 Понеделник, 16.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-23/20 Понеделник, 16.11.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-22/20 Понеделник, 16.11.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-276/20 Понеделник, 16.11.2020 10:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-277/20 Понеделник, 16.11.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-49/20 Понеделник, 16.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-55/20 Понеделник, 16.11.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-278/20 Понеделник, 16.11.2020 12:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-73/20 Понеделник, 16.11.2020 14:00 Судница 0 Спиро Борисов
МАЛВП-4/20 Вторник, 17.11.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-79/20 Вторник, 17.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-80/20 Вторник, 17.11.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-279/20 Вторник, 17.11.2020 10:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-279/20 Вторник, 17.11.2020 10:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-280/20 Вторник, 17.11.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-82/20 Вторник, 17.11.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-81/20 Вторник, 17.11.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-316/20 Вторник, 17.11.2020 12:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-86/20 Вторник, 17.11.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-85/20 Вторник, 17.11.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-281/20 Вторник, 17.11.2020 12:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-93/20 Вторник, 17.11.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-314/20 Вторник, 17.11.2020 13:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-96/20 Вторник, 17.11.2020 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-99/20 Вторник, 17.11.2020 14:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-101/20 Среда, 18.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
П1-5/20 Среда, 18.11.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-102/20 Среда, 18.11.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-315/20 Среда, 18.11.2020 10:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-103/20 Среда, 18.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-316/20 Среда, 18.11.2020 12:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-316/20 Среда, 18.11.2020 12:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-105/20 Среда, 18.11.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-104/20 Среда, 18.11.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-107/20 Среда, 18.11.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-314/20 Среда, 18.11.2020 13:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-317/20 Среда, 18.11.2020 13:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-106/20 Среда, 18.11.2020 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-108/20 Среда, 18.11.2020 14:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-109/20 Четврток, 19.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-110/20 Четврток, 19.11.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-282/20 Четврток, 19.11.2020 10:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-283/20 Четврток, 19.11.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-111/20 Четврток, 19.11.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-112/20 Четврток, 19.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-284/20 Четврток, 19.11.2020 12:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-114/20 Четврток, 19.11.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-115/20 Четврток, 19.11.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-285/20 Четврток, 19.11.2020 13:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-116/20 Четврток, 19.11.2020 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-117/20 Четврток, 19.11.2020 14:00 Судница 0 Спиро Борисов
РО-42/20 Петок, 20.11.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-125/20 Петок, 20.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-118/20 Петок, 20.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ВПП1-2/20 Петок, 20.11.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-119/20 Петок, 20.11.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-286/20 Петок, 20.11.2020 10:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-287/20 Петок, 20.11.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-120/20 Петок, 20.11.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-121/20 Петок, 20.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
МАЛВП-14/20 Петок, 20.11.2020 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-122/20 Петок, 20.11.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-288/20 Петок, 20.11.2020 12:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-123/20 Петок, 20.11.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-124/20 Петок, 20.11.2020 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
РО-24/19 Понеделник, 23.11.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-20/20 Понеделник, 23.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
РО-91/19 Понеделник, 23.11.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-25/19 Понеделник, 23.11.2020 11:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-89/20 Понеделник, 23.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-252/20 Вторник, 24.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-289/20 Вторник, 24.11.2020 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-253/20 Вторник, 24.11.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-254/20 Вторник, 24.11.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-255/20 Вторник, 24.11.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-290/20 Вторник, 24.11.2020 11:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-256/20 Вторник, 24.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-257/20 Вторник, 24.11.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-291/20 Вторник, 24.11.2020 12:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-258/20 Вторник, 24.11.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-259/20 Вторник, 24.11.2020 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-292/20 Вторник, 24.11.2020 13:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-260/20 Вторник, 24.11.2020 14:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-126/20 Среда, 25.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
П2-14/20 Среда, 25.11.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-293/20 Среда, 25.11.2020 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-127/20 Среда, 25.11.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-128/20 Среда, 25.11.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-129/20 Среда, 25.11.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-130/20 Среда, 25.11.2020 11:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-294/20 Среда, 25.11.2020 11:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-131/20 Среда, 25.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-132/20 Среда, 25.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-133/20 Среда, 25.11.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-300/20 Среда, 25.11.2020 12:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-295/20 Среда, 25.11.2020 13:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-361/20 Среда, 25.11.2020 13:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-362/20 Среда, 25.11.2020 14:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-134/20 Четврток, 26.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-296/20 Четврток, 26.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-135/20 Четврток, 26.11.2020 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-297/20 Четврток, 26.11.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-137/20 Четврток, 26.11.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-138/20 Четврток, 26.11.2020 11:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-140/20 Четврток, 26.11.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-136/20 Четврток, 26.11.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-139/20 Четврток, 26.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-144/20 Четврток, 26.11.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-298/20 Четврток, 26.11.2020 12:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-299/20 Четврток, 26.11.2020 13:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-148/20 Петок, 27.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-147/20 Петок, 27.11.2020 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-146/20 Петок, 27.11.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-142/20 Петок, 27.11.2020 11:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-143/20 Петок, 27.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-145/20 Петок, 27.11.2020 12:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-145/20 Петок, 27.11.2020 12:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-141/20 Петок, 27.11.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-149/20 Понеделник, 30.11.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-301/20 Понеделник, 30.11.2020 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-150/20 Понеделник, 30.11.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-302/20 Понеделник, 30.11.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-151/20 Понеделник, 30.11.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-152/20 Понеделник, 30.11.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-303/20 Понеделник, 30.11.2020 12:50 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-153/20 Понеделник, 30.11.2020 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-154/20 Понеделник, 30.11.2020 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-304/20 Понеделник, 30.11.2020 13:45 Судница 0 Спиро Борисов
П1-6/20 Вторник, 1.12.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-155/20 Вторник, 1.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-305/20 Вторник, 1.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-305/20 Вторник, 1.12.2020 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-156/20 Вторник, 1.12.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-306/20 Вторник, 1.12.2020 10:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-307/20 Вторник, 1.12.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-157/20 Вторник, 1.12.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-158/20 Вторник, 1.12.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-159/20 Вторник, 1.12.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-308/20 Вторник, 1.12.2020 12:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-160/20 Вторник, 1.12.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-162/20 Вторник, 1.12.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-309/20 Вторник, 1.12.2020 13:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-310/20 Вторник, 1.12.2020 13:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-163/20 Вторник, 1.12.2020 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
К-73/20 Среда, 2.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
П4-21/19 Среда, 2.12.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-311/20 Среда, 2.12.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-312/20 Среда, 2.12.2020 11:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-313/20 Среда, 2.12.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
К-74/20 Среда, 2.12.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
К-45/20 Четврток, 3.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-79/20 Четврток, 3.12.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-49/20 Четврток, 3.12.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
К-49/19 Четврток, 3.12.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
К-48/20 Петок, 4.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-69/18 Петок, 4.12.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
К-59/18 Петок, 4.12.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-318/20 Петок, 4.12.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-319/20 Петок, 4.12.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-320/20 Петок, 4.12.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-321/20 Петок, 4.12.2020 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
К-51/19 Понеделник, 7.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-52/19 Понеделник, 7.12.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-6/20 Понеделник, 7.12.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-53/19 Среда, 9.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-337/20 Среда, 9.12.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-336/20 Среда, 9.12.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
К-81/20 Среда, 9.12.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-75/20 Четврток, 10.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-335/20 Четврток, 10.12.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-334/20 Четврток, 10.12.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
К-51/18 Четврток, 10.12.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-52/18 Петок, 11.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-333/20 Петок, 11.12.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-332/20 Петок, 11.12.2020 11:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-331/20 Петок, 11.12.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
К-57/18 Петок, 11.12.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-8/20 Понеделник, 14.12.2020 09:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-9/20 Понеделник, 14.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-11/20 Понеделник, 14.12.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-12/20 Понеделник, 14.12.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-10/20 Понеделник, 14.12.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-11/20 Понеделник, 14.12.2020 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-12/20 Понеделник, 14.12.2020 14:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-13/20 Вторник, 15.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-14/20 Вторник, 15.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-14/20 Вторник, 15.12.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-15/20 Вторник, 15.12.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-232/20 Вторник, 15.12.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-164/20 Вторник, 15.12.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-165/20 Вторник, 15.12.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-166/20 Вторник, 15.12.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-166/20 Вторник, 15.12.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-167/20 Среда, 16.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-168/20 Среда, 16.12.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-329/20 Среда, 16.12.2020 10:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-169/20 Среда, 16.12.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-328/20 Среда, 16.12.2020 11:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-330/20 Среда, 16.12.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-170/20 Среда, 16.12.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-171/20 Среда, 16.12.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-327/20 Среда, 16.12.2020 12:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-326/20 Среда, 16.12.2020 12:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-173/20 Среда, 16.12.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-172/20 Среда, 16.12.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-174/20 Четврток, 17.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-175/20 Четврток, 17.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-325/20 Четврток, 17.12.2020 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-324/20 Четврток, 17.12.2020 10:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-176/20 Четврток, 17.12.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-177/20 Четврток, 17.12.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-323/20 Четврток, 17.12.2020 11:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-178/20 Четврток, 17.12.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-322/20 Четврток, 17.12.2020 12:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-347/20 Четврток, 17.12.2020 12:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-179/20 Четврток, 17.12.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-180/20 Четврток, 17.12.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-180/20 Четврток, 17.12.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-181/20 Петок, 18.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-346/20 Петок, 18.12.2020 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-182/20 Петок, 18.12.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-183/20 Петок, 18.12.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-188/20 Петок, 18.12.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-190/20 Петок, 18.12.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-345/20 Петок, 18.12.2020 11:04 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-344/20 Петок, 18.12.2020 11:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-184/20 Петок, 18.12.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-343/20 Петок, 18.12.2020 11:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-185/20 Петок, 18.12.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-342/20 Петок, 18.12.2020 12:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-186/20 Петок, 18.12.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-187/20 Петок, 18.12.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-340/20 Понеделник, 21.12.2020 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-341/20 Понеделник, 21.12.2020 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-189/20 Понеделник, 21.12.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-339/20 Понеделник, 21.12.2020 11:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-191/20 Понеделник, 21.12.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-192/20 Понеделник, 21.12.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-193/20 Понеделник, 21.12.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-194/20 Понеделник, 21.12.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-195/20 Вторник, 22.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-196/20 Вторник, 22.12.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-197/20 Вторник, 22.12.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-198/20 Вторник, 22.12.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-199/20 Вторник, 22.12.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-338/20 Вторник, 22.12.2020 12:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-200/20 Вторник, 22.12.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-201/20 Вторник, 22.12.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-202/20 Среда, 23.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-348/20 Среда, 23.12.2020 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-348/20 Среда, 23.12.2020 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-203/20 Среда, 23.12.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-204/20 Среда, 23.12.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-349/20 Среда, 23.12.2020 11:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-205/20 Среда, 23.12.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-206/20 Среда, 23.12.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-350/20 Среда, 23.12.2020 12:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-207/20 Среда, 23.12.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-351/20 Среда, 23.12.2020 12:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-208/20 Среда, 23.12.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-353/20 Среда, 23.12.2020 13:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-352/20 Среда, 23.12.2020 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-354/20 Среда, 23.12.2020 14:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-354/20 Среда, 23.12.2020 14:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-209/20 Четврток, 24.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-357/20 Четврток, 24.12.2020 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-363/20 Четврток, 24.12.2020 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-210/20 Четврток, 24.12.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-374/20 Четврток, 24.12.2020 10:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-211/20 Четврток, 24.12.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-212/20 Четврток, 24.12.2020 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-372/20 Четврток, 24.12.2020 11:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-213/20 Четврток, 24.12.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-373/20 Четврток, 24.12.2020 12:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-374/20 Четврток, 24.12.2020 12:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-214/20 Четврток, 24.12.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-215/20 Четврток, 24.12.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-371/20 Четврток, 24.12.2020 13:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-355/20 Четврток, 24.12.2020 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-370/20 Четврток, 24.12.2020 13:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-356/20 Четврток, 24.12.2020 14:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-216/20 Петок, 25.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-217/20 Петок, 25.12.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-217/20 Петок, 25.12.2020 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-218/20 Петок, 25.12.2020 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-358/20 Петок, 25.12.2020 11:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-220/20 Петок, 25.12.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-220/20 Петок, 25.12.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-219/20 Петок, 25.12.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-359/20 Петок, 25.12.2020 12:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-221/20 Петок, 25.12.2020 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-222/20 Петок, 25.12.2020 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-360/20 Петок, 25.12.2020 13:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-361/20 Петок, 25.12.2020 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-362/20 Петок, 25.12.2020 14:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-13/18 Понеделник, 28.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-53/16 Понеделник, 28.12.2020 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-11/19 Вторник, 29.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-69/19 Среда, 30.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-70/19 Среда, 30.12.2020 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-223/20 Понеделник, 4.1.2021 10:00 Соба 4 Спиро Борисов
ПРК-С-224/20 Понеделник, 4.1.2021 10:30 Соба 4 Спиро Борисов
ПРК-С-225/20 Понеделник, 4.1.2021 11:00 Соба 4 Спиро Борисов
ПРК-С-226/20 Понеделник, 4.1.2021 11:30 Соба 4 Спиро Борисов
ПРК-С-227/20 Понеделник, 4.1.2021 12:00 Соба 4 Спиро Борисов
ПРК-С-228/20 Понеделник, 4.1.2021 12:30 Соба 4 Спиро Борисов
ПРК-С-229/20 Понеделник, 4.1.2021 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-230/20 Понеделник, 4.1.2021 13:30 Соба 4 Спиро Борисов
ПРК-С-231/20 Понеделник, 4.1.2021 14:00 Соба 4 Спиро Борисов
ПРК-С-233/20 Вторник, 5.1.2021 10:00 Соба 4 Спиро Борисов
ПРК-С-234/20 Вторник, 5.1.2021 10:30 Соба 4 Спиро Борисов
ПРК-С-235/20 Вторник, 5.1.2021 11:00 Соба 4 Спиро Борисов
ПРК-С-236/20 Вторник, 5.1.2021 11:30 Соба 4 Спиро Борисов
ПРК-С-237/20 Вторник, 5.1.2021 12:00 Соба 4 Спиро Борисов
ПРК-С-238/20 Вторник, 5.1.2021 12:30 Соба 4 Спиро Борисов
ПРК-С-239/20 Вторник, 5.1.2021 13:00 Соба 4 Спиро Борисов
ПРК-С-240/20 Вторник, 5.1.2021 13:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-241/20 Вторник, 5.1.2021 14:00 Соба 4 Спиро Борисов
ПРК-С-242/20 Петок, 8.1.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-243/20 Петок, 8.1.2021 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-244/20 Петок, 8.1.2021 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-245/20 Петок, 8.1.2021 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-246/20 Петок, 8.1.2021 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-247/20 Петок, 8.1.2021 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-248/20 Петок, 8.1.2021 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-249/20 Петок, 8.1.2021 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-250/20 Петок, 8.1.2021 14:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-251/20 Петок, 8.1.2021 14:30 Судница 0 Спиро Борисов
К-44/19 Понеделник, 11.1.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-3/20 Понеделник, 11.1.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-61/16 Понеделник, 11.1.2021 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
К-63/19 Вторник, 12.1.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-65/19 Вторник, 12.1.2021 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-71/18 Среда, 13.1.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-4/20 Петок, 15.1.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-7/20 Понеделник, 18.1.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-17/20 Понеделник, 18.1.2021 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-17/19 Среда, 20.1.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-29/19 Четврток, 21.1.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-15/19 Четврток, 21.1.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_