Календар на судења - јануари 2021, ii [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Календар на судења - јануари 2021, ii

Новости  |  13.1.2021
Календар на судења
Предмет Датум Време Просторија Судија
К-4/20 Петок, 15.1.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
П4-21/20 Петок, 15.1.2021 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-7/20 Понеделник, 18.1.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ВПП2-7/20 Понеделник, 18.1.2021 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-17/20 Понеделник, 18.1.2021 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
П2-30/20 Понеделник, 18.1.2021 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
РО-51/20 Среда, 20.1.2021 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-52/20 Среда, 20.1.2021 09:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-55/20 Среда, 20.1.2021 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-17/19 Среда, 20.1.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
РО-91/19 Среда, 20.1.2021 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-16/20 Среда, 20.1.2021 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-18/20 Четврток, 21.1.2021 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-19/20 Четврток, 21.1.2021 09:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-15/19 Четврток, 21.1.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-29/19 Четврток, 21.1.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
РО-20/20 Четврток, 21.1.2021 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-97/20 Четврток, 21.1.2021 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
П4-8/20 Четврток, 21.1.2021 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-9/20 Петок, 22.1.2021 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-17/18 Петок, 22.1.2021 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-7/19 Понеделник, 25.1.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-16/19 Понеделник, 25.1.2021 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
КС-КР-49/18 Понеделник, 25.1.2021 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-4/19 Вторник, 26.1.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-40/18 Среда, 27.1.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
РО-47/20 Среда, 27.1.2021 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-48/20 Среда, 27.1.2021 11:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-65/18 Четврток, 28.1.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-68/20 Петок, 29.1.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-35/19 Понеделник, 1.2.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ВПП1-2/20 Понеделник, 1.2.2021 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-42/20 Вторник, 2.2.2021 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-129/19 Вторник, 2.2.2021 09:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-198/19 Вторник, 2.2.2021 09:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-255/19 Вторник, 2.2.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-164/19 Вторник, 2.2.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-123/19 Вторник, 2.2.2021 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-271/20 Вторник, 2.2.2021 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-281/20 Вторник, 2.2.2021 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-86/20 Вторник, 2.2.2021 11:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-316/20 Вторник, 2.2.2021 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-252/17 Вторник, 2.2.2021 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-87/19 Вторник, 2.2.2021 12:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-24/20 Вторник, 2.2.2021 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-184/19 Среда, 3.2.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-199/19 Среда, 3.2.2021 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-227/20 Среда, 3.2.2021 10:20 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-227/19 Среда, 3.2.2021 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
П4-22/20 Среда, 3.2.2021 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-258/19 Среда, 3.2.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-257/19 Среда, 3.2.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-255/20 Среда, 3.2.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-290/20 Среда, 3.2.2021 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-127/20 Среда, 3.2.2021 11:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-131/20 Среда, 3.2.2021 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-49/20 Среда, 3.2.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-55/20 Четврток, 4.2.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-73/20 Четврток, 4.2.2021 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-93/20 Четврток, 4.2.2021 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-96/20 Четврток, 4.2.2021 10:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-99/20 Четврток, 4.2.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-104/20 Четврток, 4.2.2021 11:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-108/20 Четврток, 4.2.2021 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-114/20 Четврток, 4.2.2021 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-150/20 Четврток, 4.2.2021 12:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-152/20 Петок, 5.2.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-153/20 Петок, 5.2.2021 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-163/20 Петок, 5.2.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-7/20 Петок, 5.2.2021 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-310/20 Петок, 5.2.2021 10:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-296/20 Петок, 5.2.2021 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-160/20 Петок, 5.2.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-28/19 Петок, 5.2.2021 11:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-2/20 Петок, 5.2.2021 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-320/20 Понеделник, 8.2.2021 09:30 Судница 0 Спиро Борисов
К-74/20 Понеделник, 8.2.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
РО-25/19 Понеделник, 8.2.2021 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-45/20 Понеделник, 8.2.2021 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-79/20 Вторник, 9.2.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-32/19 Вторник, 9.2.2021 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-49/19 Среда, 10.2.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-51/19 Среда, 10.2.2021 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ЗАМ-К-5/20 Четврток, 11.2.2021 09:30 Судница 0 Спиро Борисов
ЗАМ-К-5/20 Четврток, 11.2.2021 09:30 Судница 0 Спиро Борисов
К-102/20 Четврток, 11.2.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-119/20 Петок, 12.2.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-146/20 Петок, 12.2.2021 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-264/20 Петок, 12.2.2021 10:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-333/20 Петок, 12.2.2021 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-11/20 Петок, 12.2.2021 11:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-12/20 Петок, 12.2.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-159/20 Петок, 12.2.2021 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-32/19 Петок, 12.2.2021 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-81/20 Понеделник, 15.2.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-69/18 Вторник, 16.2.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-59/18 Вторник, 16.2.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-52/19 Среда, 17.2.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-6/20 Среда, 17.2.2021 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-50/19 Четврток, 18.2.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-82/20 Четврток, 18.2.2021 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
К-57/18 Петок, 19.2.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-51/18 Петок, 19.2.2021 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-327/20 Понеделник, 22.2.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-174/20 Понеделник, 22.2.2021 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-174/20 Понеделник, 22.2.2021 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-178/20 Понеделник, 22.2.2021 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-342/20 Понеделник, 22.2.2021 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-339/20 Понеделник, 22.2.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-199/20 Понеделник, 22.2.2021 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-350/20 Понеделник, 22.2.2021 11:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-351/20 Понеделник, 22.2.2021 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-374/20 Понеделник, 22.2.2021 12:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-212/20 Понеделник, 22.2.2021 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
К-88/20 Вторник, 23.2.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-48/20 Среда, 24.2.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-11/19 Среда, 24.2.2021 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-220/20 Четврток, 25.2.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-221/20 Четврток, 25.2.2021 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-219/20 Четврток, 25.2.2021 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-323/20 Четврток, 25.2.2021 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-225/20 Четврток, 25.2.2021 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-230/20 Четврток, 25.2.2021 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-233/20 Четврток, 25.2.2021 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-241/20 Четврток, 25.2.2021 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-38/20 Четврток, 25.2.2021 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-О-39/20 Четврток, 25.2.2021 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-13/20 Четврток, 25.2.2021 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
К-13/18 Петок, 26.2.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-53/16 Понеделник, 1.3.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-70/19 Вторник, 2.3.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-84/20 Среда, 3.3.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-53/16 Среда, 3.3.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-14/20 Четврток, 4.3.2021 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-14/20 Четврток, 4.3.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-15/20 Четврток, 4.3.2021 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-15/20 Четврток, 4.3.2021 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-16/20 Четврток, 4.3.2021 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-364/20 Петок, 5.3.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-365/20 Петок, 5.3.2021 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-366/20 Петок, 5.3.2021 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-366/20 Петок, 5.3.2021 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-367/20 Петок, 5.3.2021 10:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-368/20 Петок, 5.3.2021 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-369/20 Петок, 5.3.2021 11:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-375/20 Петок, 5.3.2021 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-376/20 Петок, 5.3.2021 11:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-377/20 Петок, 5.3.2021 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
К-19/19 Вторник, 16.3.2021 10:00 Судница 0 Спиро Борисов
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_